Ето няколко цитата от политическите послания на тримата кандидатите за

...
Ето няколко цитата от политическите послания на тримата кандидатите за
Коментари Харесай

„Няма да призовавам да се гласува против него“: Кои са „опонентит...

Ето няколко цитата от политическите послания на тримата претендентите за президент на Русия, които са съперници на Путин:

 

„ Путин ще завоюва с голяма преднина, няма да приканвам да се гласоподава срещу Путин “. „ Глас за Слуцки не е глас против Путин “, „ Дали ще победя зависи какво значи победа. “

 

Без нито една рецензия към ръководещия Русия съвсем четвърт век мина акцията за президентските избори в Руската федерация. За да дадем концепция за атмосферата в Руся, срещаме ви с останалите трима кандидати за поста.

 

„ Бих желал да поздравя Владимир Путин с огромната му изборна победа на изборите, които стартират през днешния ден “, написа със жлъч в мрежата екс ръководителят на европейския съвет Шарл Мишел в 9:01 ч. в петък. Една минута след началото на тридневния избирателен маратон в Русия, наблягайки, че там стартират избори без избор. И добави „ няма съпротива, няма независимост, няма избор “. Подобна е оценката и на получилата леговище у нас журналистка Маргарита Шурупова, избягала от родината на фона на ескалиращи репресии против свободата на словото след 24 февруари 2022 г. 

„ Русия се трансформира в тоталитарна страна още повече и още повече “, сподели тя.

 

Има ли избори в Русия щом даже самите съперници на ръководещия четвърт век Русия Владимир Владимирович не желаят да победят Путин. И не го крият.

 

„ Няма да лишава гласове от президента на Русия “, споделя Леонид Слуцки.

 

Кандидатът за президент на Руската федерация Леонид Слуцки е народен представител и ръководител на Либерално-демократичната партия. На церемонията, на която бе номиниран, Слуцки предвижда, че Путин ще „ завоюва с голяма преднина " и добави: „ Няма да приканвам да се гласоподава срещу Путин. Глас за Слуцки безусловно не е глас против Путин “.  

През 2018 година депутатът Слуцки беше упрекнат от четири парламентарни журналистки в полов тормоз.

 

„ Благодаря ви господин Едуардович за вашата гражданска позиция. Тя почтена по всякакъв начин за хвалба “, споделя патриарх Кирил.

Слуцки е доста непосредствен на съветския патриарх. Офисът му е цялостен с икони. Това удостоверява и една от парламентарните репортерки, оплакала се от полово посягане.

 

„ Той искаше да влезем в неговия кабинет, цялостен с икони. Приближи се към мен и стартира да ме допира “, изясни Фарида Рустамова.

 

Слуцки е обожател на марките „ Бентли “и „ Майбах “. Притежава две поръчкови „ Бентли “-та и един „ Майбах “, макар че няма бизнес, а единствено държавна заплата.

 

На 8 март 2018 година Алексей Навални и неговата Фондация за битка с корупцията разгласиха следствие за имуществото на Леонид Слуцки и упрекнаха депутата в нелегално струпване на благосъстояние, наблягайки, че той няма приходи за своето положение.

 

В следствието на Алексей Навални се показва, че в интервала от юни 2017 година до март 2018 година Mercedes-Maybach S500, благосъстоятелност на Слуцки, е нарушил разпоредбите за придвижване 825 пъти (включително придвижване по насрещната лента), като Навални дефинира Слуцски като „ водач умопобъркан “. Глобите възлизат на 1,4 милиона рубли, което съставлява към 40% от формалните му приходи.

 

През януари 2017 година предприемач упреква Слуцски в изнудване - че дружно с още един народен представител му поискали рушвет.

Другият претендент за президент също е непосредствен на Путин и го поддържа. 76-годишният Николай Харитонов е член на Централния комитет на  Комунистическата партия на Руската федерация -  ленинист, сталинист и непроменяемо народен представител от 1990 година - или 34 години. Издигнал Путин за президент още през 1999 година

Харитонов е деен покровител на войната в Украйна. Близък на съветския президент от началото на века. 

 

Заради присъединяване на Харитонов в анексията на заграбените от Русия украински територии от Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област е под наказания да, Швейцария, Австралия, Нова Зеландия, Япония. Като отплата в Русия е награден със званието „ воин на труда на Руската федерация “.

 

„ Мисля, че тези претенденти са съгласувани. Не е доста забавно какви са в действителност. Опозиционно мислещите хора в Русия ще гласоподават за претендент Даванков, тъй като той има повече анти войнствена позиция. Той има по-малко кръвожадни възгледи. Той е млад “, сподели Маргарита Шурупова.

Третият претендент с изключение на Путин е зам.-председателят на съветската Дума Владислав Даванков. Той също е под всевъзможни интернационалните наказания, тъй като поддържа войната против Украйна. Антивоенните му възгледи се състоят в изявление, че е за договаряния. Най-младият претендент е роден през 1984 година.

 

През 2017 година, когато е на 33 години президентът Владимир Путин назначава Даванков за зам.-директор на организацията „ Русия-  страна на опциите “. След това кариерата му се развива бързо, с цел да стане народен представител и зам.-председател на съветската Дума.

 

Има имиджа на демократичен човек на фона на съветската реалност, тъй като се е оповестил за правото на дамите да вършат аборт.

 

Журналисти от „ настояще време “ откриват, че нито един от тримата претенденти за президент не е отправил нито една рецензия против четвъртия по време на цялата предизборна акция. А четвъртият ръководи страната към този момент четвърт век. Каква е действителната поддръжка за Путин в Русия.

 

„ В тоталитарната страна е доста мъчно да кажем каква е поддръжка за деспот. Няма социологически проучвания за това. Но знам, че повече от 50% от хората на въпроси не желаят да дават отговор “, споделя Шурупова.

Властите в Русия оставиха усещане, че ще позволен и претендент, оповестил се срещу войната. Борис Надеждин стартира да събира подписка с заричане да спре войната в Украйна.

 

„ Мисля, че Надеждин е също координиран претендент. Той няма име в политика, той не е харизматичен човек. Той имаше единствено предимство. Неговата позиция съдържаше отричане на войната. Той беше като момчето за бичуване, като в разнообразни телевизионни шоута, и беше доста подложен на критика от пропагандистките водещи. Мисля, че Надеждин се оказа безвреден за властта, само че в процеса на общ брой на подписи се оказва, че той има огромна поддръжка не като политик, а като концепция “, споделя Щурупова.

 

Снимките на опашки за подписи за кандидатурата на Надеждин обикалят Телеграм каналите, а малко по-късно централната изборна комисия откри, че има нередности при подписката. Така обявилият се срещу войната въобще не е позволен до изборите.

 

Ако е жив до 2030 година, Путин ще ръководи Русия общо 30 години. Конституцията, която той промени, с цел да е допустимо това, му разрешава да се кандидатира за още един мандат до 2036 г, написа bTV.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР