Ето някои важни факти за раковите клетки, които трябва да

...
Ето някои важни факти за раковите клетки, които трябва да
Коментари Харесай

Важни факти за раковите клетки, които трябва да знаете

Ето някои значими обстоятелства за раковите кафези, които би трябвало да знаете.

Имайте поради, че:

Всяко човешко тяло има ракови кафези, които се появяват най-малко 6 пъти по време на живота. Те обаче не могат да бъдат избрани посредством общоприет тест, до момента в който не се умножат до няколко милиарда.В случай на мощна имунна система, тези ракови кафези биват преборени и тяхното възпроизвеждане се предотвратява.Раковите клетки могат да се развиват и да се развъждат при положение на недостиг на някои важни хранителни субстанции. Освен това най-често срещаните рискови фактори са лошият избор на метод на живот, неприятното хранене, нечистата околна среда и генетиката.Можете да укрепите имунната система и по този метод да предотвратите размножаването на ракови кафези, като ядете здравословни храни и хранителни добавки.Химиотерапията е нездравословна за белите дробове, бъбреците, сърцето, черния дроб и други органи и всъщност освен убива бързо разрастващите се ракови кафези, само че и унищожава бързо развиващите се здрави кафези.Здравите клетки, органи и тъкани се унищожават от радиацията, което също води до белези и изгаряния.Началната терапия – т.е. радиотерапията и химиотерапията могат да понижат размера на тумора, само че въпреки това, дълготрайната химиотерапия не унищожава повече тумори.Химиотерапията засяга имунната система, като създава отрови, което прави пациента податлив на спомагателни затруднения и инфекции.Премахвайки от диетата си храни, които подтикват размножаването на раковите кафези, вие се предпазвате от появяването на злокачествени тумори.

С какво се хранят раковите кафези?

Раковите клетки живеят в кисела среда, тъй че би трябвало да замените обработените храни и месото, които покачват киселинността, с пилешко месо и риба.Те се хранят със слуз, а потреблението на мляко основава тази слуз, изключително в стомашно-чревния тракт. Затова го заменете със соево мляко.Те също по този начин се хранят със захар, тъй че е по-добре да елиминирате напълно захарта и вместо нея да употребявате меласа или мед, само че в дребни количества.„ Алкализирайте ” тялото си като консумирате семена, ядки, пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове. Пийте повече зеленчукови сокове и яжте сурови зеленчуци няколко пъти на ден, защото те основават живи ензими и подтикват растежа на здравите клетки.Добавки като витамин Е, както и бета глюкани, минерали, антиоксиданти укрепват имунната система и по този метод се борят против раковите кафези.Водата трябва да бъде филтрирана или пречистена.Консумирайте зелен чай вместо кафе и шоколад, тъй като те са богати на кофеин, а зеленият чай има мощни свойства, които се борят с рака.На храносмилателните ензими им лишава доста време, с цел да усвояват протеините от месото и необработеното месо остава в червата и предизвиква натрупването на токсини. Затова се предлага да се понижи или отстрани използването на месо. По този метод тялото ви може да създава повече ензими и ще бъде по-лесно да се пребори с раковите кафези.Раковите клетки не могат да живеят в кисела среда, по тази причина се уверете, че редовно тренирате и дишате надълбоко, с цел да осигурите задоволително количество О2 на клетъчно равнище, което ги убива.

Вижте още: Витамин В12 и признаци за неговия недостиг в тялото ни

Ракът визира не само тялото ви, само че и духа, и мозъка. Затова се пробвайте да останете положителни и да гледате оптимистично на лекуването си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР