Ето кои са 7-те качества, по които ще разпознаете умната

...
Ето кои са 7-те качества, по които ще разпознаете умната
Коментари Харесай

Помагало за мъже: 7-те качества на умната жена, които да търсите

Ето кои са 7-те качества, по които ще разпознаете умната жена:
Прочетете още
1. Независима е.

Тя е задоволително способна, с цел да не е захласната от мисълта за мъже и да знае, че може да се оправи и сама. Някои мъже заобикалят такива дами, тъй като избират да държат нещата под надзор.

2. Не е ревностна.

Умната жена знае, че и да ревнува и да не ревнува, в случай че един мъж е решил да я размени с друга, ще го направи. А що се отнася до ревността – тя е отрова за една връзка, тъй като изтезава освен обекта на ревността, само че и изпитващия ревнивост.

3. Знае цената си.

Още една причина, заради която умната жена не ревнува. Тя чудесно знае цената си и не гони мъжете. Нито пък играе непотребни „ игрички “, с цел да им притегли вниманието или да ги изтезава с пози за недостижимост. Умната жена преценя добре мъжа против себе си и знае добре какво желае от живота, без да прави взаимни отстъпки.

4. Има собствен личен жанр.

Не се въздейства от модата, в случай че не й харесва. Следва я единствено в случай че дава отговор на вътрешния й мир. Не се интересува какво ще кажат хората за нея, не обича да се води по непознатото мнение – даже в случай че става дума за приятелките си. Когато пазари, няма потребност от цялостен конвой след себе си, който да й дава мнение коя дреха й стои добре и дали не я прави дебела.

5. Умее да прости.

Умната жена не е злопаметна. Тя подрежда добре целите си и знае по кое време си коства да се даде амнистия. И най-важното – дава я от сърце.

6. Живее в естетика със себе си.

Независимо дали се отнася за работата, сътрудниците, колегата, фамилията или приятелите си, умната жена държи на първо място на своя вътрешен баланс. Хармонията със себе си е най-важната причина, с цел да се построи естетика и с близките. Затова умната жена прави това, което й подсказва сърцето. Не изневерява на правилата и убежденията си, не обича да прави взаимни отстъпки със себе си, откровена е с другите и чака същото от тях. Хармонията е пътят към щастието.

7. Нищо женствено не й е непознато.

Колкото и интелигентна да е, никоя жена не може да изневери на своята природа. Като всяка жена, обича да бъде слабата страна от време на време, да бъде закриляна, ухажвана, обгрижвана. Харесва приятните изненади, обича да пие вино с приятелки, да приказва по телефона, да слуша хубава музика, да чете книга до сутринта, да отделя време за себе си, да направи нещо доста неуместно и щуро, само че което да я кара да се усмихва постоянно щом си намерения за него. Умната жена знае по кое време да смъква гарда и да открива същинското благополучие в дребните жестове и думи, в дребните неща, които в действителност са най-големи.

 

Източник: Obekti.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР