Eто какво вещаят картите таро за седмицата от 29 ноември

...
Eто какво вещаят картите таро за седмицата от 29 ноември
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 29 ноември - 5 декември

Eто какво вещаят картите таро за седмицата от 29 ноември до 5 декември.

Понеделник – Осмица жезли

Енергията на тази карта е извънредно мощна и се отнася до това, което ви заобикаля или до умствените процеси. Ако се отнасяте съществено към задачите си, ще имате триумф във всяка една област.

Вторник - Тройка чаши

Радвайте се на живота и пълнотата на битието. Не забравяйте да благодарите на ориста за това, което ви е дала. Най-добре е да споделите тази наслада с обичаните си хора и другари. Но тази карта може да има и друго значение - бурна наслада. Усмихвайте се и не позволявайте на другите да виждат болката ви.

Сряда - Светът

Най-после ще престанете да бъдете плебеи на мимолетните си стремежи и пристрастености и ще намерите вътрешен баланс. Тази карта предвещава безспорен триумф на замисленото.

Четвъртък – Обесеният

Това е една от най-загадъчните и богати на асоциации карти. Енергията, към която сочи тази аркана, може да бъде извънредно рискова. Понякога се жертваме от възприятие за виновност, с други думи, по лично предпочитание влизаме в ролята на страдалец. А от време на време плуваме против течението.

Под въздействието на картата е допустимо да изпитате и двете усеща единствено в границите на един ден.

Петък - Рицар жезли

Възможно е да попаднете в обстановка, в която пристрастеностите ще бъдат нагорещени до краен лимит. Основното нещо е да не вършиме проекти за бъдещето. Ако желаете да споделите страстите си с другите, изберете подобаващ миг.

Събота - Луната
В живота ви няма ясно избрани цели и задания. Вие се лутате сляпо в бъдещето, препъвайки се на всяка крачка.

Неделя – Крал чаши

Трябва да се научите да контролирате възприятията си и да им давате независимост. Не крийте страстите си. Ако имате ясна цел, доста скоро ще се убедите, че страстите и богатото въображение единствено ви оказват помощ да я постигнете по-бързо.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР