Ето какво смята доц. Чолаков за страстите в парламента и

...
Ето какво смята доц. Чолаков за страстите в парламента и
Коментари Харесай

Доц. Петър Чолаков пред Фрог: За „новото мнозинство“ в НС няма смисъл от дебат. Ще си покажат истинските лица довечера

Ето какво счита доцент Чолаков за пристрастеностите в Народното събрание и за идния избор на съмнение.

Какво показват ГЕРБ, „ ИТН “, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ с?

Според мен опозицията, в случай че към момента е такава, тъй като предходната седмица видяхме, че те получиха болшинство, действително счита, че няма смисъл да си хаби силите за воденето на спор. Защото по всяка възможност те към този момент са решили по какъв начин да гласоподават. Ще си покажат същинските лица тази вечер, когато ще бъде гласуван и вотът на съмнение.

Според вас щеше ли да се получи логичен спор през днешния ден?

Даже и през вчерашния ден с други анализатори и коментатори, проследявайки дебата, се обединихме към това, че в действителност той на практика не се състоя. Имаме конфликт на две разнообразни гледни точки, които са извънредно противоположни. Едната е на досегашната съпротива, която предходната седмица образува болшинство, отхвърля на практика всичко, което е направило това държавно управление досега, а другата – на Кирил Петков и Асен Василев, които споделиха, че въпреки всичко имат своите достижения. Отчита се растеж на вложенията, увеличението на пенсии, актуализацията на бюджета, която е доста значима да бъда призната.

Какво смятате, че ще се случи тази вечер?

В последна сметка, несъмнено, всичко зависи от тези 5-6 индивида – дали към този момент от „ Продължаваме Промяната “ са съумели да ги убедят да не поддържат вота на съмнение. За страдание, това никой няма по какъв начин за знае. До последният миг това ще бъде огромната незнайна.

Интервю на Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР