Ето какво обяснява в астрологичната си прогноза за догодина Гал

...
Ето какво обяснява в астрологичната си прогноза за догодина Гал
Коментари Харесай

Гал Сасон: Ретроградни планети сграбчват 2023-а

Ето какво изяснява в астрологичната си прогноза за следващата година Гал Сасон в книгата си „ Да минем по моста: Движението на хората “, издание на „ Кибеа “.

Винаги поучавам клиентите си да не стартират нови планове в ретроградни интервали, само че уви, 2023 година прави таман по този начин: стартира с ретроградни Меркурий и Марс и завършва още веднъж с назадничав Меркурий.
Това не значи, че ни чака „ изгубена година “, обгърната в назадничав облак; в противен случай, може да се окаже завоалирана благословия.
Нищо чудно нашите звездни водачи да ни оказват помощ да смекчим резултатите от монументалните преноси на планетите чрез ретроградни интервали, в които можем да се прегрупираме и да сменим метода. Понякога би трябвало да се изгубиш, с цел да намериш правилния път, твърди астрологът на звездите.

Каквото „ горе “, това и „ долу “.

През 2023-та се чакат огромни промени на небето, които ще се отразят и на земята. Господарят на трансформацията Плутон минава във Водолей, откакто от 2008-ма до момента обитава в Козирог, провокирайки Голямата криза.
Тъй като ръководи вложенията и финансовите институции, той още веднъж заплашва със съществени финансови и стопански провокации през 2023–2024.
Господарят на кармата Сатурн, комуто изискуем концепцията за наследствените проклятия (не е учудващо, откакто е изял личните си деца), напуща Водолей, с цел да скочи в безбрежните води на Риби (потопи и засуха), както прави един път на всеки 30 години с всеки зодиакален знак.

Великият покровител Юпитер също сменя одеждите си: смъква рубиненочервената военна униформа на Овен, с цел да надене марковия костюм на Телец.

Главата на Дракона, сочеща към това, което би трябвало групово да овладеем, се движи обратно от Телец към Овен – тъкмо противоположното на преноса на Юпитер.

Всички тези изменящи се архетипи подсказват, че 2023-та е мост над бурни води: безредици на хора и граници, полезности и хрумвания, тласкащи към смяна, в това число геополитическите системи. Този своего рода Изход може да продължи до 2026–2027.
През 2023-та има няколко сложни енергийно интервала, които биха могли да трансформират живота на мнозина.
Първият е през март, когато Сатурн минава в Риби (имунната система), а Плутон – във Водолей (общности, революции).

Пълнолунието на 7 март – деня, в който Сатурн сменя знака си, може да се окаже преломен миг с последствия за опазването на здравето (нов вирус, разновидност, замърсител), набожен фанатизъм, проблеми в работата и бита, само че и пробив в медицината.
Да не забравяме класическото предизвестие да се пазим от мартенските иди, тъй като на този ден Слънцето, Меркурий и Нептун образуват съвпад в Риби.
Подобно на трите вещици от „ Макбет “, те могат да се проявят като проблеми с имунната система, измами, илюзии и комплициране. Само две седмици по-късно Плутон минава във Водолей. Последния път по време на въпросния пренос избухва Френската гражданска война и се основава американската конституция.

Деликатни са и интервалите на затъмненията (20 април – 5 май и 14 – 28 октомври).
Лунациите са изключително интензивни, тъй като обгръщат Овен и Скорпион, ръководени от войнствения Марс.
Можем да чакаме ускорение или увеличаване на спора сред силите, които желаят война, и другите, които жадуват за благополучие, допустимо единствено по време на мир.

Чувствителен интервал е също 23 август – 5 септември, когато ще станем очевидци на ретроградната комбина, включваща Меркурий, Венера, Хирон, Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран. Едновременното ретроградно придвижване на Венера (изкуство, финанси, взаимоотношения) и Меркурий (комуникации, бизнес) е съществено предизвикателство. С две думи, през идната година се чакат астрологични тапи.

Всичко е цифри.

Нумерологично 2023 се свежда до 7, което е отлично, тъй като редица обичаи по света считат седмицата за свещено число. Имаме 7 тайнства, 7 чакри, 7 обиколки на Кааба (б.р. най-свещеното място на мюсюлманите със свещения камък) в Мека, 7 дни в седмицата, 7 морета и континента, да не приказваме за израза „ щастливата седморка “. Списъкът с удобните аспекти на 7 е безконечен, а в кабалистичното Дърво на живота 7-та сфера се назовава Вечност. Какво значи това? Въпреки всички компликации и тествания 2023-та носи в себе си и дигитален маяк, който ще осветява пътя ни, когато прекосяваме по моста като обособени човеци и като общество.[…]

Предстои година, изпълнена със съдбоносни събития, напомняща надпреварване на небесните планети. Както към този момент споменахме, Сатурн шества във Водолей от март 2020 до март 2023, след което се реалокира в Риби. Две седмици откакто Господарят на кармата напусне селенията на Водолея, Плутон поема от него щафетата, с цел да поправи в индивидите това, което първият не е съумял. (Да припомня, че Водолеят е знакът на човечеството, извънземните и изкуствения интелект; ще се върнем на тематиката още веднъж по-късно.)

Същото се случва със Северния възел и Юпитер. От януари доникъде на май Юпитер оказва помощ на Овен, след което минава в Телец за една година. Два месеца по-късно Северният възел „ се изнася “ от Телец, където е прекарал 18 месеца, с цел да остане година и половина в Овен. Така небесните артисти безусловно си разменят знаците и сменят одеждите на двата архетипа, с цел да ни научат да обичаме себе си (Овен) и своите гении, полезности и способности (Телец).

Ние обаче помним, че постоянно имаме свободна воля и сами решаваме по какъв начин да изиграем ролята си в небесния сюжет, уверен е Гал Сасон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР