Ето какви са тенденциите този сезон за дамите, които са

...
Ето какви са тенденциите този сезон за дамите, които са
Коментари Харесай

Какво е модерно да носиш на пистата?

Ето какви са трендовете този сезон за дамите, които са запалени по ските.

Предвкусването на удоволствието от карането на ски стартира още от подготовката на оборудването. Освен характерните софтуерни условия за материите – да са дишащи, ветроустойчиви и водоустойчиви , дизайнът също е доста значим, с цел да се чувстваш комфортно и да ти харесва по какъв начин изглеждаш на пистата.

Ето по какъв начин да изглеждаш секси даже и добре екипирана!

Силуетът на панталоните за ски става все по-добре прилягащ по крайници за разлика от предходни сезони, когато крачолите на скиорските долнища можеха да поберат крайници на професионален ръгбист.

При якетата забелязахме същата наклонност – обгръщат тялото по-плътно от преди. Материите са доста по-разтегателни и със сатенен свършек. Якето наподобява по-прибрано, уместно освен за пистите, само че и за разходка в града.

По отношение на цветовете, има две трендове. При едната – оборудването е във допустимо по-ярки цветове , тъй че от надалеч да си проличава, че си се запътила към лифта, а при другата се залага на черния цвят , комбиниран със сиви и бели аксесоари, която е по-дискретна и се слива със стрийт стила.

Принтовете са забавни геометрични форми и флорални претекстове . Тенденцията от стилния подиум – color blocking навлезе и в облеклото за ски. При нея има внезапна промяна от цвят в цвят.

Якетата са постоянно са къси и на дребни “баклавички ”. В декорацията участват материи като кадифе, сатен, велур, косъм и дoри кристали Swarovski.

Виж още:

Горещ тренд: Мики Маус в дрешника
Красотата е в детайла!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР