Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец

...
Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец
Коментари Харесай

Майският месечен хороскоп

Ето какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец май:

ОВЕН :

През май представителите на зодия Овен, ще бъдат затрупани с доста персонални проекти, само че ще би трябвало да ги отсрочат за известно време, заради фамилни отговорности. По отношение на кариерата, наподобява, че успявате да постигнете задачите си. Във финансовия бранш се чака триумф, главно в настоящите планове.

В любовта, вашият сътрудник, ще желае да ви угажда и глези. Връзката ви е отлична и ще се насладите на времето, което прекарвате дружно. Най-накрая, ще се отървете от старите мемоари. Обърнете внимание на личните си неточности. В края на месеца, може да възникне огромна потребност от възобновяване и придвижване.

Любов и семейство

До 15-ти Меркурий се движи обратно. Моментът е добър за възобновление на остарели сантиментални и другарски връзки. Но новите връзки през този интервал, ще бъдат краткотрайни и могат да оставят противен привкус. Новите сантиментални връзки, които могат да се зародят в средата на месеца, няма да бъдат толкоз чувствени и буйни, само че ще бъдат трайни и мощни. През първата половина на май, обвързаните понякога, могат да се сблъскват с недоразумения в връзките с околните.

За да предотвратите кавгите, насочете своята интензивност и усеща в друга посока. Оригиналността и креативните импулси, ще бъдат признати с вдъхновение. Неочаквани прозрения и опити в половата сфера, ще основат атмосфера на естетика и благополучие. Зарадвайте обичаните си хора с дарове, сантиментална вечеря в ресторант или малко взаимно пътешестване.

Кариера и финанси

През май, би трябвало да ограничите своята жадност за случки, изключително когато става дума за пари. В противоположен случай утопичните хрумвания и несъразмерните " апетити ", могат да се трансфорат в обилни финансови загуби. Като цяло, ще получавате доходи регулярно и в точния момент. Също по този начин, има огромна възможност за спомагателна облага от минали планове. Може да разчитате на положителни бонуси, преференциални заеми.

По отношение на кариерата края на май, е извънредно неподходящо време за всякаква групови действия и съдействие. Всичко това ще ви тежи доста и надали ще даде стремежи резултат.

Здраве

Не се чакат съществени здравословни затруднения. Първата половина на месеца е удобна за спокоен отдих, разтривки, козметични процедури и релакс. Опитайте се да поддържате прочувственото си положение в норма, в противоположен случай е допустимо главоболие и други отрицателни прояви.

През този интервал, ще сте склонни да попивате стрес и отрицателни страсти. Основното нещо е, да избягвате пресилване. Така че, поглезете се с разнообразни екстри. За тези, които имат някакво хронично заболяване, е по-добре да стартират профилактиката авансово.

ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец ги чака деен месец. Обстоятелствата и хората, които срещате по пътя, ще ви носят доста нови прекарвания. Работата ще бъде по-продуктивна, в случай че работите в екип. В региона на финансите, има изключително доста несъгласия. Така че не вземайте прибързани решения.

Отношенията ще бъдат много интензивни и буйни през първата половина на месеца, а по-късно най-вече сантиментални. Не позволявайте на безпокойството да повлияе на вашата връзка, по този начин ще почувствате, че тя придобива нов смисъл. Необвързаните, ще има опция да създадат ново запознанство, главното е да бъдете себе си и да се държите естествено.

Любов и семейство

Пълнолунието в Скорпион и Лунното затъмнение на 5 май 2023 година могат да ви подбуден към преразглеждане на полезностите и общите цели във към този момент образуваните връзки. За някои това значи подсилване на връзката, само че някои може да преживеят разлъка. През втората половина на май, ще желаете многообразие, не се тормозете да споделите фантазиите си с обичания. Ако решите да измененията нещо в персоналния си живот, най-вероятно това ще се случи в самия завършек на месеца.

В същото време, ще сте доста склонни към романтика и прочувственост. А това значи, че надали ще останете сами за дълго време, при всякакво развиване на събитията. Като цяло в този момент би трябвало да поддържате връзка повече с околните, да обсъждате разнообразни въпроси, прекарвания и наслади. И да получите същото в подмяна. И ще видите, че думите от време на време творят чудеса.

Кариера и финанси

В очакване на лятото, намалете деловата интензивност. Задоволете се с креативния аспект на активността и оставете кариерното израстване, да вземем за пример, за бъдещето. В началото на май по-добре не ядосвайте шефовете си, другояче ще се почувствате като червен парцал пред разгневен бик.

Най-успешният миг за решение на значими организационни и административни въпроси е средата на май. Оформянето на документи и договарянията, ще вървят добре. Втората половина на месеца може да бъде белязана от обновяване на минали планове и инициативи. В този случай, тематиката за разширение на работата ще бъде на напред във времето. Доходите, ще бъдат положителни, като последователно ще нарастват.

Здраве

Вашето здраве през този месец, ще зависи директно от това какъв брой сте оптимистични и вярвате във вашата орис. Създайте условия за пълноценна и удобна отмора. Не се чакат съществени здравословни проблеми. Нервността и своенравие - това е, което може да скапе живота ви. Качественият сън, чистият въздух и постоянната отмора са наложителни този месец.

Ако се сблъскате с главоболие и обща отмалялост, те могат бъдат породени от нарушение на ежедневния темп. Опитайте се да спите задоволително и да не хабете силата си в празни занимания или други действия, които са безполезни за вас. Водете деен, здравословен метод на живот и не изоставяйте тренировките във фитнеса. Правилното хранене ще помогне да избегнете проблеми с наднорменото тегло.

БЛИЗНАЦИ :

Представителите на зодия Близнаци, ще бъдат изпълнени с сила през май. Но могат да зародят проблеми във взаимоотношенията, тъй като няма да сте в положение да насочите тази сила по градивен метод. Дайте приоритет на саморазвитието и достиженията. Май е добър месец за слагане на нови персонални цели.

Има положителни шансове да постигнете триумф в кариерата. Във финансово отношение месецът е много постоянен, само че сега парите няма да са преди всичко. В връзките с колегата, ще зародят недоразумения. Трябва да сте доста дипломатични през този интервал. Необвързаните, ще са доста харизматични и дейни, което ще притегля вниманието на близките.

Любов и семейство

Очаква се позитивно развиване на любовния фронт. Влюбените могат съществено да помислят за нахлуване на ново равнище на връзка. Обаче не се предлага да бързате с сходни решения, изключително преди 15 май. Още по-добре е да изчакате няколко седмици с виновните стъпки.

Втората половина на май предвещава на необвързаните, сантиментални завършения, срещи, обич. Някои ще сключат сполучливо брак, а други ще придобият обожатели или фенове, които ще облекчат компликациите в живота и ще оказват помощ финансово.

Кариера и финанси

В началото на месеца може да се сблъскате с неочаквани промени в професионалната активност. Но в средата на май, нещата ще станат по-удобни и постоянни. През втората половина на месеца, ще бъде допустимо да разрешите сложните въпроси и вероятно да съумеете в работата или бизнеса.
В същото време в края на месеца, може на повърхността да излезат предходни неточности или, назад, да се удостовери безпогрешността на решенията, взети през първата половина на май.

Като цяло краят на месеца ще бъде под напрежение, само че в това бурно време доста от вас, ще се почувстват по-силни. Въпреки несигурността на нещата в работната сфера, прогнозата за парите е оптимистична. Майските приходи ще бъдат постоянни и възходящи.

Здраве

Последният месец от пролетта, ще бъде белязан от енергиен дисбаланс, защото май приключва годишния цикъл на вашата зодия. През този интервал защитните сили на тялото ще бъдат отслабени, тъй че мнозина ще станат извънредно уязвими към разнообразни болести и ще се усили податливостта към стресови обстановки.

Следователно на този стадий, ще се нуждаете от повече отмора, също по този начин си коства да започнете банкет на витамини, както и да извършите детоксикация на организма.

РАК :

За представителите на зодия Рак, май ще бъде сложен месец, само че ще може да се възползвате от тези компликации. Обърнете особено внимание на случилото се през последните месеци и на какво ви е научило. Всичко, което сте научили и претърпели, ви е направило по-силни. Ако съумеете да откриете къде са вашите ограничавания, може да ги преодолеете.

В края на месеца ще имате повече сила и даже проблемите от предишното, могат ненадейно да бъдат позволени. В работата ще получите поддръжка от възрастни сътрудници, с помощта на което ще съумеете да завършите плановете в точния момент. Вашите старания ще бъдат уместно възнаградени. Настроението на вашият сътрудник, може да бъде много изменчиво този месец. Необвързаните няма да са въодушевени от новите връзките.

Любов и семейство

През първата половина на месеца, би трябвало да сте извънредно деликатни към новите връзки. В противоположен случай рискувате да затънете в ненужни, безсмислени запознанства, които от своя страна ще се отразят пагубно на вашата известност. Отношенията сред влюбените могат да станат объркващи, вероятни са взаимни искания, кавги. Междувременно не действайте преждевременно до 15 май. Важните решения в интервала на назадничав Меркурий могат да бъдат неправилни.

От средата на май, романтиката ще витае към вас. Ще имате предпочитание да се погрижите за себе си, да актуализирате имиджа си или даже да отидете на отмора с близки и обичани хора, с цел да получите свежи, ярки усещания. В битов проект това е удобно време за нареждане на вашия дом, ремонт, основаване на комфорт и уют. По отношение на роднините от време на време си коства да бъдете по-строги и да не им позволявате да се възползват от вашата доброта и поддръжка.

Кариера и финанси

Ако сте очаквали смяна в кариерата или сте възнамерявали да промените работата си, в този момент всичко ще стане действителност. Във финансово отношение, май ще се отрази добре на вашият портфейл. През втората половина на май, намалете откровените диалози с сътрудниците, посвещавайте ги по-малко в бизнес проектите си и персоналния живот. Пазаруването по това време, ще бъде сполучливо.

Последната седмица на май не е удобна за тежка работа. Възможни са също проблеми в общуването. Или ще изтълкувате нещо неправилно, или ще бъдете разбрани погрешно. Вероятни са също компликации с документите, обърквания. В края на май може да получите доста преференциално предложение за работа или да извършите извънредно преференциална покупка.

Здраве

През май е значимо да разпределяте отмерено физическата интензивност, вероятни са пострадвания, в това число спортни и всевъзможни навяхвания. Ако релаксирате край вода, вършиме слънчеви бани, тогава би трябвало да се погрижите за отбрана от ултравиолетовите лъчи, с цел да избегнете изгаряния на кожата и топлинни удари.

Ако е допустимо, по-добре е да откажете от съществено лекуване и хирургични интервенции през този интервал. Може да продължавате курсове на лекуване, стартирани по-рано, да укрепите нервната си система, да вземем за пример с задоволително сън, само че не прекалявайте с медикаментите. Санаторно-курортното лекуване ще донесе позитивен резултат. И в случай че не може да си го позволите, тогава пътуванията отвън града и просто разходките на чист въздух също ще имат позитивен принос.

ЛЪВ :

За представителите на зодия Лъв, кариерата ще бъде преди всичко през май. Ако се сблъскате в проблеми, не бързайте да се отказвате, учете се от грешките си, пробвайте се да извлечете изгода от тях. Освен това, вашите другари и семейство ще ви поддържат. През този интервал, може да зародят непредвидени другарски връзки. Тези хора ще бъдат доста значими за вас, тъй като ще научите доста от тях.

В началото на месеца връзките, ще стартират да се подобрят. А през втората половина, към вас ще витае пристрастеност и романтика. Семейните спорове би трябвало да разрешите посредством мирни средства. Необвързаните може да срещнат забавен човек в приятелският си кръг. За тях ще е изключително значимо да запазят своето самообладание.

Любов и семейство

Периодът на Пълнолунието в Скорпион и Лунното затъмнение на 5 май е идеално време за помиряване с околните и фамилията. Също би трябвало да обърнете внимание на своя дом, да го извършите по-удобен и безвреден. Някои от вас могат да се насочат на странствуване с обичаните хора, което от своя страна ще помогне за подсилване на фамилните и любовните връзки.

През втората половина на май не са изключени съществени битови промени. Това важи най-много за тези, които възнамеряват някакво пренасяне. Необвързаните ще са настроени на сантиментална вълна, жаждата за развлечения ще се ускори. И в този смисъл някои могат да се подадат на нездравословни пристрастия. Едни може да завържат секрети интимни връзки, до момента в който други да се потопят с глава в някакво премеждие.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, може да се окажете в плен на безконечен стрес и безпокойствие, защото връзките с началниците, ще се обтегнати. Освен всичко друго, противници и недоброжелатели могат да се засилват през този интервал. Липса на пари няма да ви грози, само че не трябва да разчитате и на великодушни даровете на ориста. Този месец ще имате доста разноски. А някои ще би трябвало да изплащат задължения.

През втората половина на май, връзките с началниците ще преминат в продуктивна фаза, ще стартират да се развиват по-динамично и сполучливо. Така че доста от вас, ще се обръщат към управлението с разнообразни молби и ще дискутират наболели тематики. Някой могат да обогатят своя кръг от бизнес връзки с авторитетни контакти или влиятелни организации. За тези който търсят работа, позитивни резултати могат да получат в самия завършек на месеца или при започване на юни. Що се отнася до предприемачите, през май би трябвало по-често да се вслушвате в гласа на интуицията.

Здраве

Нервното напрежение, макар че всичко ще върви добре през май, може да бъде доста високо за представителите на вашият знак. Дори не би трябвало да се пробвате да го потушите с алкохол или други съмнителни средства. Може бързо да се пристрастите към всевъзможни психоактивни медикаменти, а през май подаването към зависимости е изключително високо.

Една добра подготовка с високо движение, вечерна разходка из града, занимания с обичаното ви занимание, могат да облекчат напрежението от осъществявания със събития ден.

ДЕВА :

За представителите на зодия Дева май, ще бъде обвързван с разширение на хоризонтите. За да извършите това, даже не е нужно да напускате дома си, може да започнете ново изследване или да влезете в разговор с представители на други култури или религии. Разширете хоризонтите си и научете нови неща. Този месец е значимо да вършиме взаимни отстъпки в връзките. Понякога е по-добре да не реагирате преждевременно.

За необвързаните месецът ще е много спокоен, не се чакат промени. Май е сложен месец във връзка с кариерата. Изглежда ще ви бъде предоставена по-голяма отговорност, заради което натоварването ще се усили. Доходите обаче също леко ще се повишат. Но през втората половина на месеца, нещата ще станат по-лесни.

Любов и семейство

В началото на май в фамилният живот всичко ще върви безпрепятствено или най-малко без особени разтърсвания. Но на някой от вас, ще им се наложи да заплащат за грехове и неточности, направени в напълно близкото минало. В проблематичните съюзи може да се усили взаимната безчувственост и отчуждение. Не са изключени раздели или разводи, само че това е за положително! Възможни са компликации в другарските връзки. В този случай би трябвало да се запасите с откровеност и самообладание, тогава скоро всичко ще се върне на мястото си.

Последните дни на май, ще са прелестно време във връзка с усеща и романтика! Искрено ще се радвате на компанията на сродната си душа, също така е безусловно взаимно. Само неочакваното идване на не доста мечтани посетители може малко да скапе вашето въодушевление, само че ще би трябвало да бъдете търпеливи, с цел да не обидите възприятията на вашата половинка. Междувременно Новолунието в Телец на 19 май предвещава запознанство за необвързаните в обществените мрежи, най-вероятно с сантиментален привкус.

Кариера и финанси

През май се усилва вероятността от някои забавяния и недоразумения в работата, изключително през първата половина на месеца. До 15-ти вашият астрологичен шеф Меркурий, ще бъде назадничав – пригответе се за липса на нужните хора, неспособност за намиране на експерти, проблеми с документите или с регулаторните органи.

Финансовата прогноза е спорна. Очакват се колосални разноски, съизмерими с майските доходи. Освен това в интервала на Пълнолунието в Скорпион и Лунното затъмнение на 5 май, тематиката за материалната помощ може да бъде настояща. В този случай някой от близкото ви обграждане, ще има потребност от финансова поддръжка.

Здраве

През май, ще бъдете здрави и изпълнени със мощ! Но въпреки всичко бъдете деликатни, чувствата могат да ви подведат, а непотребната сила да се обърне против вас и в следствие - изтощеност, нараснала нервност и бодърствуване. Много от представителите на вашият знака ще са склонни да се разстройват за дреболии, да мислят за неприятни неща и да усилват мащаба на казуса.

Има единствено едно решение – пробвайте се да се обкръжите с енергични и положителни хора, които ще прогонят мрачните ви мисли. Ако имате отпуска, по-добре я прекарайте в шумна компания с цялостна промяна на ситуацията. Това ще се отрази удобно на психо-емоционалната сфера, само че единствено при изискване, че не си създавате съществени проблеми по време на почивката.

ВЕЗНИ :

Представителите на зодия Везни през май, би трябвало да извърнат внимание на своето подсъзнание, което въздейства на техните дейности. Какво ви кара да вършиме избрани дейности? Какъв неволен претекст се крие зад това? Посветете този месец на своя напредък и саморазвитие. Отношенията ще бъдат много спокойни и хармонични. Ключът към взаимното съгласие се крие във вашето самообладание и дарба да вършиме отстъпки.

През май са вероятни нови оферти за работа или други промени в професионалната сфера. Особен триумф чака представителите на креативните специалности. Във финансов проект първата половина на месеца наподобява изключително позитивна. През втората половина на май, ще би трябвало да положите повече старания, с цел да поддържате финансите си постоянни.

Любов и семейство

През май, може да се замислите какво в действителност желаете от живота и отговорът ще пристигна много бързо: обич. Точно в този момент, ще оцените всички преимущества на фамилния живот, тъй като любовта ще е безусловно на една ръка разстояние! Същевременно в някой фамилии са вероятни проблеми с децата или краткотрайно отчуждение сред съпрузите.

Ако планирате взаимни пътувания, по-добре го направете през първата половина на месеца. Всичко ще върви добре, в случай че отидете на към този момент познати обичани места. През втората половина на месеца, ще се радвате на хармонични фамилни връзки, ще сте доста удовлетворени от своята половинка и ще се потопите в сантименталните връзки с обичания човек.

Кариера и финанси

През първата половина на май, са вероятни забавяния в работата и бизнес делата. Това обаче е подобаващият миг за дълготрайно обмисляне, сериозна аналитична работа, а също и за непоколебим финансов разбор. В същото време несъмнено няма да може да почивате на лаврите си, защото се чакат доста неотложни каузи, задания и срещи. През целия месец сътрудниците непрестанно ще ви въвличат в своите инициативи, нови планове и покупко-продажби, обществени събития.

Новолунието в Телец на 19 май, ще е особено време за вас. През този интервал няма да навреди да преразгледате нормалното си отношение към парите, тъй че финансовите каузи да тръгнат напред. Също по този начин е положително време за погашение на задължения, разпределение на отговорностите.

Здраве

Не се чакат съществени здравословни проблеми. В същото време е значимо деликатно да изразходвате силата си, с цел да предотвратите нервно безсилие, депресивни положения и незаинтересованост. Разхождайте се повече на чист въздух. Слънчевите бани, също ще са потребни. Отлични резултати ще донесе самостоятелно подбрана система от дихателни извършения.

Повишената нервност, може да обостри хронични стомашни болести. За превантивни цели би трябвало да прибегнете до диета. Народните средства, успокояващите отвари, чайове, също ще оказват помощ за справяне с казуса.

СКОРПИОН:

За представителите на зодия Скорпион, следва много комплициран месец. Трудно ще ви е да се примирите с това, само че в това време ще имате опция да натрупате опит и да се научите. Ще разберете по-добре себе си и другите. Опитайте се да мислите огромно, поставяйте си дребни, постижими цели. Отношенията ще бъдат буйни и бурни. Необвързаните, ще имат късмет да привлекат евентуален сътрудник. Възможно е да започнете любовен разказ на работа.

В допълнение към вероятните усеща към сътрудник, връзките в екипа няма да бъдат доста удобни. Освен това вашите приходи, няма да наподобяват пропорционални на положените старания. Всичко това ще сътвори напрежение. Във финансов проект първата половина на месеца ще бъде по-положителна. След това ще би трябвало да положите повече старания, с цел да поддържате финансова непоклатимост.

Любов и семейство

През първата половина на месеца фамилното благоденствие, ще бъде подложено на сериозен тест. Дори незначителни ежедневни проблеми или неналичието на средства, ще ви изкарват от строя. Търсете аргументите за споровете в себе си. Може би е по-добре да насочите силата в мирна посока, да вземем за пример да подготвите фамилен празник.

През втората половина на май, ще може да си отдъхнете и отпуснете от изпитаните паники. Заинтересувайте децата от забавен креативен план. Измислите сюжет за домашно зрелище, направете костюми, украшения и декорация. Май за необвързаните е време за радикални промени на любовния фронт. Сега ще имате прелестна опция да намерите сътрудник в живота. Краят на пролетта дава обещание вълнуващи пътувания и сантиментални срещи.

Кариера и финанси

Основното изискване за професионално израстване е креативният метод към всеки бизнес. Избягвайте многословието. Критерият за оценка на вашата работа са действителните резултати, а не способността да се визиите в удобна светлина. Проучете реакциите на другите. Дори и да е негативен, вие ще спечелите единствено от това, като придобиете нужната закалка и неотстъпчивост.

Стремете се да останете справедливи в общуването. За да не попаднете под огъня на несправедливата рецензия, наричайте нещата с същинските им имена. Във финансов проект няма причина за терзание. Можете даже да си позволите да отделите пари за непредвидени разноски. Ако от вас зависи решаването на финансови въпроси, в края на месеца бъдете деликатни при работа с клиенти. Тяхната позиция може да се промени в нежелана посока.

Здраве

През май може да бъдете подложени на стрес. За да предотвратите разрушителното му деяние, е значимо да укрепите нервната си система. Необходими са пълностоен сън, закаляване, физически извършения. Ако въпреки всичко възникне стресова обстановка, не би трябвало непрекъснато да мислите за това. Превключете вниманието си към нещо друго. Успокояващата запарка от вратига, невен и риган има добър резултат върху нервите.

Също по този начин се пазете при работа с електричество, използвайте единствено работещи и заземени електрически уреди. Не си позволявайте детски смешки с тока. Бъдете деликатни, когато пътувате в метрото. Започнете да се борите с нездравословните привички. Полезно е да извършите най-малко първата крачка в тази посока.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец, ще прекарат този месец изключително дейно. Същевременно може да се сблъскате с компликации, при поддържането на позитивни взаимоотношения на работното място. Вероятно ще осъзнаете, че ненужната битка е безсмислена и ще извършите компромис. Освен това, способни сте елементарно да убеждавате другите. Може да употребявате тези качества както в персоналния си живот, по този начин и в работата.

Отношенията ще бъдат спокойни през първата половина на месеца, само че всичко ще се промени през втората половина на май. Опитайте се да избягвате споровете и обсъждайте проблемите умерено. Необвързаните ще притеглят представителите на противоположния пол. Във финансово отношение месецът ще бъде много работлив. През идващите месеци ще се възползвате от резултатите, които сте постигнали този месец.

Любов и семейство

Що се отнася до сърдечните въпроси през май, надали ще бъдете разочаровани. В колегата ще цените способността да стои крепко на краката си и в това време да схваща вашите фантазии. Свободно разкривайте своите усеща – обичаният човек ще го оцени! Направете дарове, организирайте мини-празник - вашата разпоредителност и неприкритост ще свършат чудесна работа, внасяйки ярки цветове и страсти в връзките.

Това ще помогне за реализиране на духовна естетика и съгласие с обичаните хора. Не забравяйте, че в този момент е време за откровеност в възприятията и връзките и никога не би трябвало да се лъжете един различен, даже и за дребни неща. Не се поддавайте на мързел и незаинтересованост. Повече увереност и оптимизъм! Ще съумеете във всичко! Каквото и да решите да извършите за дома си, ориста ще е благосклонна и дава обещание шанс. Средата на май е отлично време за фамилни действия от всевъзможен тип.

Кариера и финанси

В работата се пробвайте да поддържате позицията си, без да налагате мнението си на другите. Бъдете изборни в контактите. Ключът към триумфа и облагата, ще бъдат надеждните и потвърдени бизнес сътрудници. Ако се сблъскате с неочаквани проблеми на работното място и заяждане от страна на шефовете, това ще е единствено ваша " заслуга ". Вашите упоритости могат да провокират кавги в работата. Не изпадайте в крайности. Не се отчайвайте: дисциплината и усърдието, сдържаните страсти, в точния момент изплатените отговорности - и до края на май ще излезете от тази обстановка с чест.

Не бързайте да забравите претърпените компликации като неприятен сън. Анализирайте, поставете на рафтовете всички плюсове и минуси, консолидирайте научения опит. Това ще ви помогне да избегнете неточности в бъдеще. Но не зацикляйте на това. Свободно се захващайте с нови планове.
Ако преодолеете комплексите и мързела, ще постигнете доста. Особено сполучливи ще бъдат действия, свързани с работа с хора.

Здраве

Всяко натоварване или прочувствени сривове през май, могат да доведат до проблеми със здравето. Откажете се от суетата, избягвайте многолюдни места, с цел да не попаднете под отрицателните сили на тълпата. Не бъдете прекомерно подозрителни, в противоположен случай ще ви бъде психически мъчно да се справите с проблемите. Не злоупотребявайте с алкохол, пробвайте се да не приемате медикаменти, в случай че е допустимо.

През май, ще сте по-чувствителни към храната. Сега не би трябвало да консумирате какво ви попадне, само че също по този начин е противопоказано да гладувате. Прекарвайте повече време навън, с цел да поддържате прочувствен баланс и да получите заряд сила и оптимизъм.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през май, ще усещат потребност от човек, който да ги поддържа, да им стане опора. Май е значим месец за присъединяване в креативен действия, както и за отмора и развлечение. Връзката с колегата, ще стане още по-близка. През този месец ще настъпят промени, които ще допринесат за развиването на връзките ви.

У дома могат да зародят спорове основно с по-възрастните членове на фамилията. Важно е да избягвате борбата, доколкото е допустимо, с цел да запазите хармонията. Май постанова бърз темп и ясни цели в работата. Бъдете деликатни с финансите, избягвайте неоправданите опасности и недомислените разноски.

Любов и семейство

Всички любовни победи, ще са изцяло налични за вас. В фамилните връзки вие пишете сюжета. Ще има непоклатимост в връзките, всичко ще върви по заложената линия. При дългогодишните връзки, в края на май може да възникне съмнение за невярност на вашия сътрудник в живота. И не е нужно да си блъскате главата, всичко ще се обясни много бързо. И може би това ще бъде мотив да преосмислите ролята и правилата си.

Средата на май е отлично време да разрешите казуса " татковци и деца ", да разберете по-добре вашето пораснало дете. През втората половина на май връзките с обичаните хора, ще станат по-стабилни, безвредни и надеждни. Непосредственото ви обграждане ще ви въодушеви за смели, решителни дейности, мотивирайки и вдъхвайки вяра, както и ще ви подари с възприятие за благополучие и необикновен шанс.

Кариера и финанси

През май, би трябвало да огледа на проектите си допустимо най-обективно. В противоположен случай може да бъдете въвлечени в съмнителни начинания посредством хвалебствие или машинация и рискувате да подведете сътрудници, съдружници, да нарушите избрани съглашения. През първата половина на месеца, има възможност от неразбирателства с сътрудниците. В този случай завистливи хора или врагове, могат да се възползват от опцията да подкопаят в допълнение вашите връзки.

В средата на месеца отличната ви вътрешен глас и нарасналият усет към парите, ще ви разрешат да извършите положителни пари. Въпреки това евентуално многочислените майски разноски ще надвишат приходите ви. Основните разноски за месеца могат да бъдат свързани с децата, семейството и персоналния живот.

Здраве

Втората половина на май е удобна за подсилване на сърдечно-съдовата система и водолечение. Струва си да бъдете деликатни, когато употребявате козметика, вероятни са алергични реакции. Вероятни са също болести на гърлото, трахеята, само че към този момент сте прекосявали през това. Като цяло май е уместно време за справяне с хронични болести. Фитотерапията ще бъде ефикасна.

При спорт и физическа интензивност, не претоварвайте гърба, рискувате разпъване. В битката с многото болести вярната диета, ще бъде във ваша изгода, не се отхвърляйте от сол, балансирайте зеленчуците и плодовете в вярна композиция за съответния случай, това може да бъде доста по-полезно от доста медикаменти. Не забравяйте: ние сме това, което ядем.

ВОДОЛЕЙ :

Най-вероятно представителите на зодия Водолей, ще посветят първата половина на месеца на дома, околните, приятелите или на отмора. Този интервал вещае доста трансформации в персоналния живот. И в този смисъл май в действителност ще ви тласне към интензивно осъществяване на персонални планове, свързани с жилищата и непосредствената среда. Укрепвайки тила си, ще може да почувствате личната си значителност и мечтаната непоклатимост.

През втората половина на месеца, ще имате положителни благоприятни условия да подобрите финансовото си положение. Но краят на месеца може да премине на извънредно стресова вълна. По това време избрани загуби, напрежение в значими връзки и провал на проекти са напълно действителни. По един или различен метод през целия месец биопотенциалът ви ще бъде доста понижен. Следователно не би трябвало да забравяте за здравето. Пазете се.

Любов и семейство

Събитията през май, ще бъдат тясно свързани с дома и фамилните каузи, с потребностите на децата и околните родственици. По този метод интервала е удобен за подсилване на фамилните връзки, основаване на солидна основа и благонадежден гръб, с цел да се чувствате по-сигурни и постоянни при всевъзможни условия.

През май влюбените може да стигнат до съществено решение и да стартират взаимен живот. В този случай търсенето на уместно жилище ще бъде основната задача на месеца. Междувременно пълнолунието в Скорпион и лунното затъмнение на 5 май са специфичен интервал, който предвещава на необвързаните интензивна връзка, възходяща известност и невероятни запознанства, в това число сантиментални. Основното нещо е, да не се криете сред четирите стени.

Кариера и финанси

През първата половина на май професионалните каузи могат да бъдат съпроводени от разнообразни забавяния и спънки. И в този смисъл не би трябвало да насилвате събитията, с цел да избегне неточности и недоразумения. Освен това през втората половина на месеца всичко, което е в застой или на пауза, още веднъж ще стартира да се движи напред.

Препоръчително е през този интервал да се заемете с финансово обмисляне, също по този начин би било хубаво да си създадете " защитна възглавница ". Този месец несъмнено не си коства да се запасявате с покупки за бъдещето. Много по-разумно е да започнете да спестявате, в случай че имате такава опция.

Здраве

Май не е най-благоприятният интервал във връзка с здравето, защото имунната система ще бъде отслабена, което от своя страна ще провокира възприятие на вътрешен дискомфорт, хронична отмалялост, както и предразположеност към разнообразни типове болести. Не е целесъобразно да се претоварвате с работа и отговорности, изключително при започване на месеца.

През май е значимо да се вслушвате в сигналите на тялото. Освен това би трябвало да спазвате съразмерност и това важи за всички области на живота. Също по този начин, в този момент ще имате податливост към напълняване, което ще е настоящо през цялата година. Може да преразгледате диетата си, да изберете щадяща и да се заемете с асортимент на верния набор от извършения.

РИБИ :

За представителите на зодия Риби този месец домът и фамилията, ще бъдат преди всичко. Ако се чувствате подкрепени от фамилията, самочувствието ви ще нарасне и ще се възползвате от това. Този месец, ще сте интуитивни и изобретателни, не се съмнявайте в себе си. Нивото на натоварване на работното място и броят на работните отговорности, ще нараства, само че това по никакъв метод няма да се отрази на вашите приходи.

Отчасти заради това, ще чувствате незадоволство от работата си. Във финансово отношение са вероятни усложнения през май. В връзките ще царува естетика, само че финансовите усложнения могат да помрачат насладата. Важно е да поддържате позитивна връзката с околните. За необвързаните през май е по-важно да схванат себе си и какво желаят, преди да търсят нови връзки.

Любов и семейство

Личният живот през май няма да е лишен от грижи и лутане. Така да вземем за пример някои от вас, съществено ще се замислят за пренасяне (в нова къща, в различен град или даже в далечна страна). И скоро вашите проекти ще получат мощен подтик за развиване. Родителите би трябвало душевен да се приготвят за някои проблеми, които ще бъдат свързани с децата. И в този смисъл не са изключени огромни непланирани разноски.

Но като цяло сантименталното въодушевление няма да ви напуща през май. А вашият обичан човек, ще поддържа вашите стремежи и желания. През втората половина на месеца, откритите връзки ще се укрепят още повече. Все отново внимавайте в любовта и сърдечните каузи, да не изпадате в крайности, с цел да избегнете кавги. Прекарвайте повече време с обичания човек. Последните дни на май, посветете на дома и фамилията.

Кариера и финанси

Може би професионалните каузи ще вървят по-бавно през първата половина на месеца. И в този смисъл не би трябвало да бързате, с цел да избегнете неточности и проблеми. Вашата харизма и словоохотливост, ще ви оказват помощ да отворите доста порти, с цел да разширите сферите на интерес и активност. По това време интуицията ви ще бъде доста мощна и ще може да предложите верните решения за разрешаване на комплицирани проблеми.

Настъпва продуктивно креативно време, когато множеството от вас, ще имат опцията да дадат доста съответна форма на своите фантазии и мечти, както и да се визиите и получите позитивен отклик от необятната общност. Прогнозата за финансите е доста оптимистична. Този месец приходите ви ще бъдат постоянни и постоянни. Освен това тази наклонност, ще се резервира и в бъдеще.

Здраве

През по-голямата част от май, ще бъдете радостни и енергични. Това обаче не е причина да не обръщате внимание на здравето си, изключително тези, които са с отслабена имунна система и по-възрастни.

Избягвайте както умственото, по този начин и физическото претоварване. Обличайте се съгласно времето, пазете се от течения и не прекалявайте с безалкохолните.

Източник:

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР