Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас През

...
Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас През
Коментари Харесай

Ето как изглежда порасналият син на Жади и Лукас

Ето по какъв начин наподобява порасналият наследник на Жади и Лукас

През 2001 година в Бразилия на екран излиза сериалът “Клонинг ”. В продължение на двеста и петдесет епизода феновете следиха любовната история на мароканското момиче Жади и богатия бразилец Лукас. Сапунената опера стана извънредно известна, освен в родината си, само че и в чужбина.

Главните функции изпълняваха Мурило Бенисио (Лукас) и Джована Антонели (Жади). Актьорите толкоз се вживяли в персонажите си, че сред тях избухнала същинска обич. Заради новия си любим Антонели се развежда с първия си брачен партньор, бизнесмена Рикардо Медина.

На 25 май 2005 година на Джована и Мурило им се ражда наследник, който нарекли Пиетро. Феновете на сериала били доста удовлетворени от връзката на обичаните си артисти. Въпреки това, по-малко от година след раждането на детето, Бенисио и Антонели се разделят.

Следващият месец Пиетро ще навърши четиринадесет години. Младежът е разпален по музиката. Преди няколко дни Антонели разгласява фотография на сина си. Той се трансформира в красавец и скоро ще подлуди хиляди девойки.

През 2007 година Джована се дами още веднъж. Нейният фаворит е американският предприемач от италиански генезис Роберто Локацио.

Антонели се мести с новия си брачен партньор и сина си в Съединените щати.

Мурило не е склонен синът му да се мести в друга страна. Докато правосъдният развой бил в ход, Джована и Роберто се разделят.

Сега “Жади ” живее в цивилен брак с режисьора Леонардо Ногейра. През ноември 2010 година на двойката им се раждат две девойки – Антония и София.

Мурило Бенисио през последните шест години живее с друга изгора от екрана – Дебора Фалабела. Започва да се среща с нея след взаимна работа в „ Пътят на възмездието “. Интересното е, че Дебора играе и в “Клонинг ” като дъщерята на героя на Бенисио.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР