Ето как изглежда идеалният любовник според жените: 1. Идеалният любовник

...
Ето как изглежда идеалният любовник според жените: 1. Идеалният любовник
Коментари Харесай

Жените разкриват как изглежда перфектният любовник

Ето по какъв начин наподобява идеалният ухажор съгласно дамите:
1. Идеалният ухажор би трябвало да ви желае, несъмнено. И не просто да ви желае. Той би трябвало да знае, че дамата прави секс в главата си и да схваща смисъла на любовната игра, целувките и други привързаности. Той би трябвало да може да достави на дамата си наслаждение. Трябва да знае какво харесва и да го направи. Трябва да е буен, само че гальовен и деликатен мъж.
 Зодиите, които са най-хубави любовници Зодиите, които са най-хубави любовници
Ето я класацията съгласно хороскопа - само че това не значи съгласно уменията! Овен Овните могат да бъдат избрани като най-темпераментните...
2. Добрият ухажор не чака да останете сами за секс. Идеалният ухажор би трябвало да ви желае на всички места, освен зад затворената врата на жилището или хотела. Вашата връзка е игра. Ако отидете някъде дружно, това би трябвало да са непредвидени прояви на пристрастеност на разнообразни места. Не забравяйте, адреналинът и приключенията ускоряват вашето прекарване. Веднага щом любовникът спре да ви „ пощипва в асансьора “, можете да се разделите.
3. Идеалният ухажор не би трябвало да ви натоварва със своите проблеми. Да употребява за това приятелите.
4. Идеалният ухажор би трябвало да прекарва времето си с вас. Не толкоз, с цел да се отегчите, и не толкоз малко, че да започнете да се чудите това ли е всичко? Почивни дни. Той би трябвало да чества рождения си ден с вас, не е наложително всеки ден, всеки има собствен личен живот, нали? Но би трябвало да чества. Вечеря на свещи, ресторант или по-интересното, изборът тук към този момент зависи от въображението на съответен човек. Останалата част от празниците ще оставим на фамилии и другари. Но поздравления за Св. Валентин и 8 март са желателни. В последна сметка вие споделяте легло с този човек и се отнасяте добре с него.
5. Идеалният ухажор би трябвало да ви почита и в случай че има друга връзка, би трябвало да ви каже. И там би трябвало дружно да решите какъв брой сте удовлетворени от продължаването на връзката и да коригирате графика, в случай че сте съгласни. Е, в случай че не, ще бъде по-лесно да останете другари. Честността е ключът към здравословната връзка. Постепенното обединение и упованието, че всичко единствено по себе си по някакъв метод ще бъде позволено, е гаранция за омраза и неприятно държание на дамата. Не забравяйте, че дамата усеща каквато и да е смяна в отношението си към себе си. Не постоянно може да го каже, само че постоянно усеща, когато „ нещо не е наред “ и мухите в главата й стартират своята работа.
 7 неща, които карат дамите да си намерят ухажор 7 неща, които карат дамите да си намерят ухажор
Никоя жена не мисли, че ще пристигна ден, в който ще изневери на мъжа си. Може би и всяка си споделя " Никога не бих... ", само че във връзките поня...
6. И последното нещо. Идеалният ухажор би трябвало да се грижи за вас и да пази връзката ви. Вместо да мисли, че сте просто другари и въпреки да спите дружно, той не ви дължи нищо.
Всичко. При съблюдаване на тези правила има късмет за здравословна и прелестна връзка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР