Ето как българското сатирично издание Prass-Press реагира на съобщенията за

...
Ето как българското сатирично издание Prass-Press реагира на съобщенията за
Коментари Харесай

Би Би Си публикува карикатура на Prass-Press за мародерствата на руските военни

Ето по какъв начин българското сатирично издание Prass-Press реагира на известията за грабежи, извършеин в Укарйна от съветските военни, написа рускоезичната редакция на Би Би Си, като разгласява подигравка, изобразяваща съветски бойци маршируващи с перални, килими и тоалетни чинии под погледа на Путин.

„ Все отново би трябвало някак да живеем дружно, светът е огромен и фашизъм дебне отвред, ние се стремим с четка и перо да дефашизираме Русия, което ще повлияе и на политическия климат в България. Нашата дребна и плодородна страна извънредно мощно се въздейства от положението на Русия, тъй че ние желаеме не просто депутинизация с десталинизация, а цялостна и безусловна ХУМАНИЗАЦИЯ на Русия и русофилите.

Затова и в ПРАС-ПРЕС 115 продължаваме да даваме карикатурно леговище на съветски и украински художници.

Освен това подтикваме с дразнение G-точковите удари на Путин в България - неговата женска колона у нас, ослепителните Цуни-Гунчева, Кор-Нинова, Митро-ма-Фани. “ – пишат сатириците във Facebook.

„ Читателю! Не бъди безпристрастен, да спрем дехуманизацията и да накараме даже съветските тролове да чуят гласа на приспаната съвест. “ – приканват от Prass-Press.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР