Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 5

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 5
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 5 декември

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, неделя – 5 декември 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Събуждате се с нови хрумвания, с някакво неустоимо привличане към избрани хора и храни или отбиване от други. Доверете се на сетивата, през днешния ден е денят на устата и тялото ни дава знаци кое е положително или нездравословно за него. Някой ще направи и нов професионален избор. Задвижват се фирмени връзки и се прави опит за хвърчене в нова посока. Добре е да се възнамерява и да се изследват разновидностите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на договаряния, на изследване и обмисляне и на решение да се започва нова фирмена активност. Някой още веднъж ще реши да отвори магазин или офис, а различен ще влага в взаимна активност. Обединете фамилните запаси и ползи. Не губете време в празни приказки. Проученото и научено през днешния ден ще ви влезе в работа и ще ви обезпечи отбрани. Правете това, което ви идва от вътре.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Доверявайте се повече на чувствата вместо на рационалната преценка. Има обстоятелства, които не знаете и които освен враговете, само че и приятелите скриват от вас. Но в този ден интуицията не може да излъжеш. Ако чувствате нещо съмнително безусловно си го изяснете. Ако нещо ви е неприятно не го правете и не тръгвайте в тази посока. Но това, което ви хареса и ви притегли, е положително за вас.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

До обед шансът е с вас, интуицията ви подава ръка и ви избавя от тежките проблеми и компликации по пътя. Ако се постанова да вършиме избор, то оставете да ви води вътрешното чувство за нещата. Логиката през днешния ден не дава правилните сигнали. Всичко може да се развие в непредвидима посока. Може да вземете решение за старт на нов бизнес. Добре проучете и планирайте всичко преди този момент.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден за изследване в тила на конкуренцията. Може да откриете мястото, което търсите от дълго време за търговия и успореден бизнес. Доверете се на чувствата си. Ще ви носи шанс това, което неустоимо ви притегли. Нормите и предписанията може да се подценен, изключително в случай че изкуствено са основани, с цел да ви пречат и в случай че интуицията ви сочи друго. Гответе се за своя лъвски скок.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Оглеждайте се, през днешния ден се движите разсеяно заради проблеми и грижи. Може да попаднете на нещо значимо и търсено от дълго време и просто да го подминете. Умът ви е ангажиран с настоятелен въпроси и сметки и някак оставате на назад във времето интуитивните усещания. Случващото се през днешния ден ще ви покаже, че случайностите ни водят към същински значимите за нас места, хора и терени. Вашето си идва при вас.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

До обед се доверете на чувствата и предчувствията и не правете това, към което чувствате някакво съмнение или терзание. От обед навлизате в проблематичен интервал с навлизането на Луната в нехармоничния ви Козирог. Очертават се проблеми по отношение на директната ви активност и работна стратегия. Не си и помисляйте за отсъствия от вкъщи и изневери, изключително на работното място.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на просветление за вярната посока, за избора, който следва и за нещата, които директно ви работят или ви интересуват. Вътрешното ви чувство е вярно, може да се доверите на това, което ви хрумне и да се опитате да го реализирате. Ще доловите и ще се възползвате от тайните на близките. В идващите дни мъчно ще се справите с желанието за изневери и странични забежки.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес интуицията дава точните упътвания и препоръки. Тръгнете в тази посока, която ви притегля и ви се коства печеливша. Съгласуваното и премисленото преди може и да отпадне, в случай че на напред във времето излезе нещо доста по-важно и настоящо. Бъдете подготвени да коригирате в придвижване взетите решения, без значение кой и по какъв начин ще реагира. Правете това, което смятате за вярно.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Съветът на деня е да се вслушваме в гласа на интуицията и да не подценяваме чувствата си. Доверете се на подсъзнателния си избор и в случай че нещо ви притегля тръгнете в тази посока, а в случай че нещо ви отблъсква най-малко краткотрайно го отложете, до момента в който се изяснят нещата. И храната се избира по каприз и желания. Не позволявайте на никой да ви постанова своя избор за едно или друго нещо.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на интуитивни прозрения и на чувства, които не трябва да се подценяват. Това, което ви притегли в действителност ще е положително и уместно за вас. Търсете нови места, на които да се внедрите и да започнете печеливша активност. И хора, които спрат вниманието и задържат интереса ви ще играят значима роля в живота и работата ви. Оглеждайте се, не пропускайте детайлности и елементи в диалога.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на интуитивни прозрения. Доверете се на вътрешното си чувство и тръгнете в посоката, която ви носи наслада. Не правете нищо принудително и не се дръжте ултимативно. Това е денят на персоналния ни избор, в който всеки би трябвало да постъпи както го усеща и както съвестта и душата го поучават. Ако нещо ви се дояде безусловно си го сгответе и доставете. Вредно е това, което ви е неприятно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР