Ето го сина на Иван Лечев и неговата годеница Тери

...
Ето го сина на Иван Лечев и неговата годеница Тери
Коментари Харесай

Синът на Иван Лечев вдига две сватби

Ето го сина на Иван Лечев и неговата избраница Тери Уикет! Двамата влюбени идват в България напълно скоро и стартират приготовлението за сватбата, която считат да създадат у нас, а по-късно и в Лондон, където двамата живеят.

Годежът им бе на рождения ден на Тери през декември, а положителната вест пръв научил таткото на Иван Лечев. Китаристът, който през днешния ден има ново семейство, доста се зарадвал. С красивата Тери Иван Лечев-син се срещнал преди две години в Лондон инцидентно на ваучър. На него двамата се озовават стол до стол на масата за вечеря.

В Лондон младият мъж живее повече от 15 години. Въпреки че татко му е един от най-хубавите музиканти в България, синът е изрично срещу да се занимава с пеене или свирене. Наследникът на Лечев е приключил един от най-хубавите университети в Лондон с две специалности - бизнес и финанси, знае британски, френски и немски. Радва се и на страхотна кариера, защото е добър с математиката, и компанията му за набиране на личен състав в региона на софтуерното инженерство просперира даже в коронакризата.

Тери и Иван Лечев-син се обичат от години, само че най-накрая решили да увековечат сърцата си с брак. " Искам да имаме дете и считам, че открих дамата на живота си. Но аз имам вяра в обичайното семейство и по тази причина считам да има брак, не ми се живее както множеството ми другари тук, в Лондон, на фамилни начала ", споделял с майка си Иван. Красавецът е плод на любовта сред ментора на " Гласът на България " и красивата мулатка Оля Маркес де Кардена, или Оля Лечева, както я знаят феновете на паметната група " Трамвай номер 5 ". Момчето е одрало кожата на майка си - има нейната усмивка, а и нейния темперамент, настояват околните им, писа България Днес.

Оля и Иван се разделят по взаимно единодушие и до ден сегашен са в положителни връзки. Оля работи в администрацията и е в съвършени връзки със идната брачна половинка на Иван Лечев - Жени. Двамата имат наследник - Константин. Оля също има мъж до себе си, само че не желае да се появява в общественото пространство, а пеенето от дълго време е затворена страница за нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР