Ето ги качествата, които ще ви превърнат в THE ONE… 1.

...
Ето ги качествата, които ще ви превърнат в THE ONE…
1.
Коментари Харесай

8 признака, че сте неговата жена

Ето ги качествата, които ще ви трансфорат в THE ONE…

1. Имаш отношение към външния си тип

Звучи обикновено и клиширано, само че е истина. Не просто от повърхностната страна на нещата, в която вие сте хубавото момиче, с което другите ще го виждат. Той желае да знае, че сте момичето, което има отношение към женствеността си и не се опасява да я акцентира.

2.Оставяш му пространство

Мъжете имат потребност от време за себе си и в случай че безусловно не го оставите да подиша в напълно мъжка компания или да посвети няколко часа на заниманието си, рискувате да го отблъснете необратимо.

3.Финансово самостоятелна си

Няма нищо по-секси от една съумяла и финансово самостоятелна дама, която се оправя добре с живота и която ще бъде равносилен сътрудник в бъдещия фамилен бюджет.

4. Поемаш отговорност при спор

Мъжете не обичат да признават, че са сбъркали, и в случай че сте по-толератни към тях в моментите на спор, те ще оценят напъните ви да запазите целостта на връзките ви.

 8 признака, че сте неговата жена

5.Сериозна си

… когато обстановката го изисква. Има тематики и области от живота им, които мъжете намират за прекомерно съществени и не са склонни да ги третират с смешка, даже тя да идва от обичаното им момиче.

6.Поддържаш интереса му жив

Със сигурност началото на връзката ви е било вълнуващо и той ви е намирал за най-различното, най-готиното, най-щурото в положителния смисъл момиче. Не пречи обаче, даже е мощно целесъобразно, да поддържате спонтанността в връзките ви жива и на по-късен стадий.

7.Уважаваш го

… него и решенията му, не преминаваш граници, които си сигурна, че той не би желал да пристъпваш, обръщаш внимание на нещата, които харесва и тези, които презира.

8. Показваш му любовта си по разнообразни способи

В края на деня е значимо мъжът до вас да е благополучен. Показвайте му любовта си постоянно, не просто с думи, само че с жестове и внимание. Последното е изключително плодородно за мъжкото его и ще ви завоюва голям брой червени точки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР