Ето че почивните дни вече са ви завладели. Настроени сте

...
Ето че почивните дни вече са ви завладели. Настроени сте
Коментари Харесай

Цветовете на късмета за всеки ден от седмицата: събота

Ето че почивните дни към този момент са ви завладели. Настроени сте за отмора, време прекарано с приятелите и фамилията си, за пътувания. Това е и повода да желаете денят да бъде изключително късметлийски.
Можете да си помогнете най-малко като настройка, в случай че подберете верния цвят облекла. От древността хората са вярвали, че всеки ден дава отговор на избрана планета. Всяка планета има собствен личен цвят, това е и повода да се има вяра, че в случай че хората се съобразят с тези условия ще влязат в резонанс с вселената и ще провокират положителния шанс на своя страна.
 Цветовете на шанса за всеки ден от седмицата: сряда Цветовете на шанса за всеки ден от седмицата: сряда
Има доста изследвания за връзката сред цветовете на облеклата ни и дните от седмицата. От древността хората са вярвали, че всеки ден отго...
Кои са цветовете на шанса за събота?
Sabato на италиански се подчинява на Сатурн. Планетата обаче ръководи неприятната карма, алчността, гнева, възрастта и заболяванията. Тя управлява непознатия език и технологическите проучвания. Ако желаете да смекчите неприятното въздействие и да употребявате силата на планетата в своя изгода, то наложително изберете мрачно сините, черни или сиви облекла. Те би трябвало да бъдат разчупени с бижута, още по-добре в случай че са с естествени камъни като ахат или оникс.
Кои цветове са вашият верен избор за последния ден от седмицата – неделя, ще разберете на следващия ден!  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР