Ето че още една от тунинг компаниите се включи с

...
Ето че още една от тунинг компаниите се включи с
Коментари Харесай

Manhart тунингова BMW M3/M4, но остави големите бъбреци

Ето че още една от тунинг фирмите се включи с доработки за новите BMW M3 и M4, като предлага промени, както под капака, по този начин и по външния тип, само че запазвайки противоречивите „ бъбреци “.



Промените при немската двойка са идентични и включват сплитер в долната част на предната ризница, добавка на праговете, както и изменен дифузьор по отношение на общоприетите модели. Елементите могат да бъдат поръчани в черен пиано лак или да бъдат направени от въглерод.



На външен тип можем да разпознаваем MH3 пакета по златистите акценти, които се виждат по купето и новите ковани джанти, а понижаващи пружини от H&R ще обезпечат по-добра стойка и усъвършенствано държание в завоите.



Промени има и под капака, където работи 3.0-литров редови шестак с 510 конски сили при Competition осъществяването, а след намесата на Manhart те са достигнали тъкмо 600. Изпускателната система също е усъвършенствана и приключва с разнообразни накрайници, а катализаторите са непокътнати и не утежняват еко-характеристиките на колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР