Ето че настъпи и денят, в който стартира 13-тите Дни

...
Ето че настъпи и денят, в който стартира 13-тите Дни
Коментари Харесай

Започва тридневният фестивал Дни на предизвикателствата 2017


Ето че настъпи и денят, в който започва 13-тите „ Дни на провокациите “ – годишният фестивал за спортове навън, туризъм, екология и деен метод на живот.

Тази година събитието е част от самодейността „ София – столица на спорта 2018 “.

Сред презентаторите на фестивала са огромният ни акропарапланерист Весо Овчаров, международен първенец по инфинити тъмблинг, чието име буди неспокойствие в рисковите спортове по целия свят. Тази година в третия фестивален ден - 1 декември, той ще показа онлайн на сцената на зала „ Максима “, УАСГ, своя филм за миналия сезон с атрактивни 360-градусови фрагменти от небето над най-красивите места на България. Това се случва за първи път от доста години, откакто в предходни издания на „ Дните “ натоварената му стратегия зад граница ни позволяваше да забележим Весо единствено на огромен екран в едни от най-обичаните спиращи дъха филми с негово присъединяване. Всички присъстващи в третия ден на фестивала ще могат да се включат и в къса полемика и да му зададат персонално своите въпроси.

Свеж музикален щрих ще оцвети в лирични цветове така и така пъстрата и наситена с доста рисково кино и вдъхновяващи презентации стратегия. В откриващата вечер измежду смелите приключенци и огромни спортисти ще се открои нежната фигура на чаровната Миленита, която ще изпее неизпълнявано до момента от нея парче, напълно в духа на фестивала. На достоверни латиноамерикански музикални принадлежности ще й приглася перуанецът Пиеро като двамата ще бъдат чудесна музикална илюстрация на презентацията за Латинска Америка, с която ще бъде открита публично вечерната стратегия на фестивала.

Старт на интензивностите във фестивала „ Дни на провокациите “ ще бъде даден още в 14 часа през днешния ден с процедура на Академия първа помощ, с фокус хипотермия и височинна болест. След нея посетителите ще могат да релаксират с йога сесия и незабелязано да стане време за вечерната стратегия.

Достъпът в границите на дневната стратегия е свободен, а билети за вечерната стратегия ще се продават всеки ден от 17:30 във фоайето на Аула „ Максима “.

Превърналото се към този момент в традиция ревю на „ Дни на провокациите “ ще посреща свободно гости във фоайето на УАСГ всеки ден сред 11 и 22 часа като тази година всички фенове на дейния и здравословен метод на живот ще могат да прегледат над 20 щанда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР