Ето че наближава сватбеният сезон и вече се усеща леко

...
Ето че наближава сватбеният сезон и вече се усеща леко
Коментари Харесай

Кума за един ден, приятел завинаги…

Ето че наближава сватбеният сезон и към този момент се усеща леко терзание у бъдещите младоженци, само че тя е там, с цел да ги успокои, да им вдъхне кураж и да ги развесели. Тя е кумата – най-важната дама, завихрена в сватбената еуфория, след булката.

Тя е прелестна и е постоянно подготвена да помогне. Ще се включи във всеки един подробност от подготовката на сватбата, ще извърши всяка волност в самия брачен ден и ще бъде до младото семейство и по-късно. Кумът ли? Да, и той е значим. Има да прочете едно слово, което най-вероятно отново кумата ще е измислила.

 г Издателство Лавици

Вече има специфична брошура за кумата, с цел да се усеща тя напълно готова за паметния ден. Името на изданието е „ Дневник на кумата”. Тук тя ще открие малко по малко какво би трябвало да се свърши, по този начин както е по традиция и с какво би се нагърбила по нейно предпочитание. Ще откри хрумвания за визията си в сватбения ден, за занимателното протичане на моминското празненство, за дилемите си по време на празненството и така нататък

В книгата има и особено място след всяка глава, където да се записват значимите неща към подготовката на сватбата. Все отново с булката ще пообиколят тук и там, до момента в който решат на кой цветарски бутик да се спрат или в кой булчински салон ще ги глезят най-вече.

 г Издателство Лавици

Кума за един ден, другар вечно и правилен сателит в организирането на най-важния ден за булката и младоженеца. Честито!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР