Ето, че дойде време да се сгушим отново в любимите

...
Ето, че дойде време да се сгушим отново в любимите
Коментари Харесай

Как да изберете пуловер според формата на тялото

Ето, че пристигна време да се сгушим още веднъж в обичаните си пуловери! Но както се досещате, не всички модели са идентични - материя, форма, дължина на ръкава, даже деколтето. И повярвайте, всички тези неща са от голяма важност, когато става въпрос за намиране на идеалния пуловер съгласно формата на тялото. Ето какъв модел наложително би трябвало да имате в дрешника си съгласно спецификите на личните ви форми.
1. Ябълка – типичен модел

Тенденциите като обемни ръкави и детайли по раменете са изкушаващи, само че за тези с по-пълна междинна част нещата би трябвало да са елементарни и без елементи, които прибавят спомагателен размер. Но това не значи, че нямате варианти - класическите силуети могат да бъдат ласкателни, в случай че добавите щипка френски изискан.

2. Круша – забавно деколте

Деколтето може да бъде голямо преимущество за всяка дама с крушовидна форма. Това притегля вниманието към раменете, врата и лицето, изключително в случай че заложите на V-образно деколте или лодка.

3. Банан – макси пуловер и обемни поло яки

С растежа идва и повече многообразие, като да вземем за пример дължината на пуловера. Макси пуловерите са толкоз изискан, изключително тези, които с изключение на с размер идват и с дължина към средата на бедрото. Разбира се, кроп пуловерите също работят, в случай че сте високи и слаби. В края на деня всичко се свежда до баланс.

4. Пясъчен часовник – прилепващ модел

Може да наподобява нелогично, само че прилепналият пуловер може да бъде един от най-красивите способи да наблегнете формата си.

5. За дребни гърди – голи плещи

Моделите с отворени плещи или други асиметрични деколтета стоят супер супер секси и изискан.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР