Ето, че ако вярвате в такива неща, вече знаете с

...
Ето, че ако вярвате в такива неща, вече знаете с
Коментари Харесай

Цветовете на късмета за всеки ден от седмицата: неделя

Ето, че в случай че вярвате в такива неща, към този момент знаете с кои цветове можете да привлечете на своя страна закрилата на планетите, които господстват във всеки един ден от седмицата.
Хилядолетие обратно хората са вярвали, че всеки ден дава отговор на избрана планета. Всяка планета има собствен личен цвят, това е и повода да се има вяра, че в случай че хората се съобразят с тези условия, ще влязат в естетика с Вселената и ще провокират положителния шанс на своя страна.
 Цветовете на шанса за всеки ден от седмицата: събота Цветовете на шанса за всеки ден от седмицата: събота
Ето че почивните дни към този момент са ви завладели. Настроени сте за отмора, време прекарано с приятелите и фамилията си, за пътувания. Това...
Кои са цветовете на шанса за неделя?
Domenica (от Duomo – Слънце) е денят зависим на Слънцето. То доминира над егото, душата, славата, смелостта и достойнството. В този ден ярките цветове като оранжево и жълто са извънредно подобаващи, с цел да предизвикате шанса на ваша страна. Неделята е отличен ден да разрешите остарели разногласия, да се поглезите с вкусна храна и да се забавлявате с приятелите си и фамилията.
Облечени в жълто ще се заредите и за очакващата ви нова работна седмица, в която не забравяйте – заложете на белите, сребърните и седефени облекла, тъй като понеделник е зависим на Луната.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР