Етериум кит изпълни огромна извънборсова поръчка на стойност $140,000 за

...
Етериум кит изпълни огромна извънборсова поръчка на стойност $140,000 за
Коментари Харесай

Етериум кит подава извънборсова поръчка на стойност $140,000 за Bitcoin Spark

Етериум кит извърши голяма извънборсова поръчка на стойност $140,000 за Bitcoin Spark. За да разберете това, би трябвало да разбирате извънборсовите покупко-продажби и концепцията за Етериум китове.

Същност на извънборсовите покупко-продажби

Извънборсовата търговия е пазаруване и пласиране на активи непосредствено сред хора, а не посредством обществена борса. Извънборсовите покупко-продажби не могат да се видят в обществените книги за поръчки.  

Извънборсовите покупко-продажби служат за доста цели, като главната е да се разрешат огромни покупко-продажби, без да се основават обилни промени в пазарните цени. Мащабната продажба или покупка на обществена борса може доста да повлияе на цената на актива заради нараснало търсене или предложение.



Извънборсовите покупко-продажби оказват помощ да се облекчи този проблем, като се реализират дискретно сред купувача и продавача, надалеч от очите на обществеността.

Неидентифицираните китове на Етериум

Етериум кит е юридическо или физическо лице с огромно количество Етериум – втората по величина криптовалута по пазарна стойност. Макар че няма открит аршин за систематизиране като кит, обръщението постоянно се отнася за хора, които имат забележителна част от общото предложение на Етериум.

Етериум китовете са добре известни със способността си да въздействат на пазара. Когато един кит направи ход, без значение дали купува или продава Етериум, той може да провокира неспокойствие в цялата крипто екосистема.

Извънборсова поръчка за $140,000 за Bitcoin Spark

Етериум китовете способстваха за забележителна инвестиция от $140,000 за Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark употребява блокчейн технология, позната като Proof-of-Process (доказване на процеса, Pop). Нейният личен токен, BTCS, ще се употребява за транзакции, като потребителите ще бъдат възнаграждавани за рандеман и стейкинг. Подобно на Биткойн, общото предложение на токени е 21 милиона.

Има ли доста китове в Етериум?

Има доста Етериум китове, само че те са по-малко от по-малките притежатели на Етериум, защото не може да се категоризира по този метод, тъй като това излага пазара на риск.

Етериум китовете са най-вече ранни вложители, институции и планове, които имат доста количество Етериум.

Заключение

Етериум китовете могат да накарат хората да погледнат към една новаторска конструкция или да ги накарат да се оттеглят; в този случай всички погледи са ориентирани към новия състезател в блокчейн пространството: Bitcoin Spark

Извънборсова поръчка   $140,000 беше ориентирана към Bitcoin Spark от Етериум кит, което завладя криптообщността. Bitcoin Spark не е обикновена; нейните неповторими характерности я отличават от всяка опция на Биткойн.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР