Етериум (ETH) регистрира забележителен подем в последно време и в

...
Етериум (ETH) регистрира забележителен подем в последно време и в
Коментари Харесай

Ето защо Етериум може да се изстреля до $4,000 този месец

Етериум (ETH) записва незабравим напредък напоследък и сега най-големият алткойн по пазарна капитализация се търгува за към $3,500.

Този скок бележи доста отклоняване от продължителния му застой под границата от $3,000. Тъй като Етериум потегля по тази възходяща траектория, изобилстват спекулации по отношение на капацитета му да премине границата от $4,000.

Тези спекулации не са неоснователни, като се има поради статутът на Етериум като втората по величина криптовалута по пазарна капитализация, която може да се похвали с внушителната оценка от $418.7 милиарда. Нещо повече, през този месец Етериум означи незабравим скок на цената си с над 55%, като размерите на търговия също отразяват мощно нарастване, като понастоящем възлизат на $36.1 милиарда.

Анализаторите и пазарните наблюдаващи наблюдават от близко придвижванията на Етериум, като мнозина от тях плануват бичи вероятности. Един безапелационен фактор в поддръжка на този оптимизъм е близостта на Етериум до неговия исторически връх (ATH) от $4,891, доближат на 16 ноември 2021 година

При сегашната си цена Етериум е единствено на 28% от възвръщането на този исторически връх – вероятност, която продължава да подхранва ентусиазма на вложителите. Освен това преобладаващите пазарни настройки, както се показва от показателя на страха и алчността, допускат среда, характеризираща се с изключителна лакомия, което в допълнение ускорява упованията за възходящата траектория на Етериум.

Освен това неотдавнашният скок на Биткойн, който надвиши границата от $64,000 и се приближава до своя ATH от $69,000, оказва позитивно въздействие върху ценовата динамичност на Етериум. Тази корелация акцентира капацитета на Етериум да имитира възходящата инерция на Биткойн , като по този метод се приближи до заветния предел от $4,000.

Въпреки преобладаващия оптимизъм, пазарните наблюдаващи остават бдителни за евентуални спадове. Промяна в пазарните настройки към мечи трендове би могла да внесе провокации пред възхода на Етериум, което вероятно да докара до оттегляне до диапазона $2,600 – $2,800.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР