Етър (Велико Търново) ще срещне силни съперници по време на

...
Етър (Велико Търново) ще срещне силни съперници по време на
Коментари Харесай

Етър среща силни съперници в Турция

Етър (Велико Търново) ще срещне мощни противници по време на подготовката си в турския курорт Анталия. Вече е ясна програмата за контролите и имената на противниците в тях.

" Виолетовите " отпътуват на лагер там на 17 януари и ще останат до 1 февруари. На 20-и отборът на Красимир Балъков среща Динамо (Загреб), а на 23 януари - полския Лех (Познан). Все още се прецизира противникът за 26-и, а последната инспекция е на 30 януари против немския Кемниц.

Етърци стартират подготовка на 7 януари, като до заминаването си в Турция ще се готвят на изкуствения терен в Царева морава. Първата инспекция е планувана за 13 януари против Спартак (Плевен). След завръщането от Анталия отборът ще тренира във Велико Търново и Царева морава. На 8 февруари е последната контрола против Литекс (Ловеч), преди която ще бъде и формалното показване на тима за пролетния полусезон.

Етър към този момент се раздели с Димо Атанасов и Чавдар Ивайлов, които разтрогнаха договорите си по взаимно единодушие, заяви административният шеф Страцимир Тинчев. От клуба прецизираха, че играчите си потеглят по тяхно предпочитание.

От клубът обявиха, че работят интензивно по селекцията за пролетния полусезон в Първа лига. Имената на възможни нови попълнения ще бъдат оповестени откакто подпишат публично договорите си с клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР