Етър Велико Търново намалява двойно цените на билетите за предстоящия

...
Етър Велико Търново намалява двойно цените на билетите за предстоящия
Коментари Харесай

Етър намалява цените на билетите, призова за масова подкрепа

Етър Велико Търново понижава двойно цените на билетите за идния решителен мач с Пирин от Първа лига, като приканва за всеобща поддръжка от великотърновската аудитория във значимите борби. Това оповестява локалният уебсайт Еtarvt.bg, като прецизира, че вместо 8 лева, цените на билетите ще бъдат по 4 лева за всички, като децата до 7 година влизат гратис.

Клубът прави и още един жест към всички възпитаници – посредством шефовете на учебни заведения предложения всички възпитаници гратис на мача с Пирин, стига да дойдат с проведени групи. За всички проведени възпитаници ще бъде самостоятелен специфичен бранш на стадион „ Ивайло “.

Цената от 4 лева ще бъде освен за мача с Пирин, само че и за идващия бараж с Дунав или Витоша.
„ Намаляваме цените двойно за идните значими мачове. Желанието ни е стадионът да е цялостен. Призоваваме почитателите да дойдат, да покажат гореща поддръжка и правилно държание, Етър има потребност от своя 12-и състезател “, съобщи административният шеф Страцимир Тинчев.

„ Решихме от 8 лева да създадем билетите на 4 лева Тук парите остават встрани и желаеме на стадиона да дойдат колкото може повече хора. Надяваме се всеки един почитател, който е идвал до момента и е плащал по 8 лева, да докара най-малко още по един-двама души. Ако най-малко бранш А се изпълни с 4000 души, ще бъде страхотна атмосфера и огромна поддръжка за футболистите, тъй като тези мачове са решаващи за нас “, разяснява основният управител Красимир Балъков.

Преди това и почитателите се обърнаха с апел към клуба „ По-ниска цена на билета – повече хора на стадиона! “. От четвъртък на екрана пред Община Велико Търново пък върви видеоклип с апел „ Нека подкрепим Етър!

Билетите се пускат в продажба от петък, събота и неделя в офиса на „ Царевград Търнов “ на центъра, а от понеделник сутринта – и в офиса на футболния клуб на стадион „ Ивайло “. В деня на мача касите ще бъдат отворени от 17:30 ч., тогава се отварят и входовете на стадиона. Паркингът пред него би трябвало да бъде опразнен от 8 ч. сутринта.

Мачът Етър – Пирин е на 7 май (понеделник), от 20:00 ч. на стадион „ Ивайло “. Срещата ще може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР