Етър ще чества 100 години от своето създаване, като организира

...
Етър ще чества 100 години от своето създаване, като организира
Коментари Харесай

Етър обяви сблъсък на титани, Димитър Пенев ще участва

Етър ще празнува 100 години от своето основаване, като провежда страховит дуел, с който да зарадва своите почитатели. От клуба публично оповестиха, че Димитър Пенев и Георги Василев ще бъдат двамата треньори на двата състава в мача.

Тепърва следва да бъдат конкретизирани кои ще са футболистите, които ще вземат присъединяване в конфликта. Ето какво написаха и от клуба:

" Всички сме в очакване на завладяващия мач сред „ Звездите на „ Етър “ и „ Звездите на България “, който е главен акцент в програмата за честването на вековния празник на великотърновския клуб. Шампионският отбор на „ Етър “ се изправя на стадион „ Ивайло “ против националите от САЩ-94, извоювали най-големия триумф в историята на родния футбол – четвъртото място в света.

Днес ви представяме стратезите – експертите, които тогава водеха и в този момент ще предвождат двата отбора. Среща си дават двама от най-титулуваните треньори в България – ДИМИТЪР ПЕНЕВ със своя помощник Красимир Борисов и ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ със своя асистент Стоян Петров.

Те към този момент работят по селекциите си и в идващите дни ще бъдат оповестени част от имената в техните тимове. Очаквайте още вести за идния празник! "



 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР