Етър приема Спортист“ (Своге) днес от 15,00 часа на стадион

...
Етър приема Спортист“ (Своге) днес от 15,00 часа на стадион
Коментари Харесай

БИТКАТА ЗА ЕЛИТА: Етър и Спортист в сблъсък на Ивайло

„ Етър ” приема „ Спортист “ (Своге) през днешния ден от 15,00 часа на стадион „ Ивайло “. Двубоят е доста значим за “болярите ”, които при триумф ще пернат със 7 т. пред противника и ще запазят задатъка си от три пред „ Крумовград “. Оспорвано дерби следва обаче за “виолетовите ” – то опълчва единствените два тима във Втора лига, които освен нямат загуба през пролетния полусезон, само че и не са допускали гол във вратите си.
Етърци натрупаха три победи и едно реми, като са вкарали 6 гола. “Спортист ” (Своге) пък е с две домашен победи с по 1:0 и две равенства 0:0 като посетител и също е със “суха ” мрежа. Това прави идния мач с изключение на значим, и извънредно любопитен.   Крум Стоянов и Христо Митев са възобновени и ще са разполагаем на старши треньора Емануел Луканов. Крум Стоянов пропусна гостуването на „ Марица “ в Пловдив поради контузия, а Митев бе сменен наложително по време на срещата, само че и двамата към този момент са здрави.
Така от контузените футболисти в лазарета остава единствено Николай Янков, който е със строшен пръст на крайници. Аут от групата са още Яни Пехливанов и Мартин Моран, които изтърпяват санкции за насъбрани картони.

Двубоят ще бъде излъчен директно по Диема Спорт. Паркингът от северната страна на стадион „ Ивайло “ ще бъде затворен за коли през целия петъчен ден. Организацията по провеждането на футболната среща постанова да бъде стеснен достъпът на коли до паркинга, защото той би трябвало да одобри тези на длъжностните и служебните лица, както и ПТС-ите на малкия екран и рейса на гостуващия отбор.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 ч във почитател магазина на великотърновския клуб, а от 13:30 ч. – и на касите от северната страна на стадиона. Редовните билети остават на цена от 8 лв.. Учениците от 7 до 18 година и пенсионерите ще заплащат по 5 лв., а децата до 7 година ще влизат гратис с компаньон. Остават и фамилните билети във вид родител с едно дете – 10 лв. и родител с две деца – 12 лв..
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР