"Етър" победи "Ботев" (Враца) с 2:1 в един от най-зрелищните

...
"Етър" победи "Ботев" (Враца) с 2:1 в един от най-зрелищните
Коментари Харесай

Етър пречупи Ботев /Враца/ с човек повече у дома, Божинов отново вкара гол /снимки/

"Етър " победи "Ботев " (Враца) с 2:1 в един от най-зрелищните мачове през този сезон. Домакините изпуснаха доста положения, само че можеха да позволен и тъждество в двуострия дуел. Врачани останаха с 10 индивида в 51-ата минута, само че не се предадоха до края. Мачът е основен за попадане в първата шестица и за двата тима
Студеното време предполагаше бърза и динамична игра. Домакините заложиха през цялото време на отвесни извеждащи пасове на капитана Сърмов. Така те още в седмата минута откриха резултата, откакто Даниел Младенов остана самичък и технично пусна топката около излизащия Красимир Костов.
Гостите реагираха като ужилени и трайно придвижиха играта в поето на "Етър ". Те разчитаха на дълги разигравания, който не носеха никаква заплаха. Валери Божинов сподели класата си с ножичен удар, макар че беше в засада.
Сърмов се контузи към 30-та минута, тъй като разтегна при следващия опит за извеждане. Това наложи преждевременната му промяна. Но това не се отрази отрицателно на "Етър " и "болярите " удвоиха малко преди почивката. Венцислав Василев надскочи вратаря Костов след заучено осъществяване на корнер.
В идната офанзива Флорент Боджадж можеше да направи резултата типичен, само че копнатата от него топка беше извадена от Костов.
Първите минути на второто полувреме демонстрираха красивото лице на българския футбол. Валери Божинов понижи в 49-ата минута, откакто беше изведен от Петър Атанасов.
За страдание малко по-късно Венцислав Керчев си изпроси червен картон след безумно влизане в краката на Венцислав Върбанов.
Това не отчая Сашо Ангелов и той продължи да търси обрата. Играта стана доста динамична с офанзиви и към двете порти.
Откритата игра докара до доста положения за гол. Вратарят Костов направи няколко невероятни спасявания. Гостите също имаха една добра обстановка, разкрила се пред Петър Атанасов.
Резултатът се резервира 2:1 до края и "Етър " настигна "Черно море " с 27 точки. "Ботев " (Враца) сподели, че с Валери Божинов е различен тим и остава в борбата за Топ 6.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР