Етапност, планиране, контрол и алтернативни маршрути е решението за справяне

...
Етапност, планиране, контрол и алтернативни маршрути е решението за справяне
Коментари Харесай

Планиране и алтернатива е решението на ремонтите в Пловдив

Етапност, обмисляне, надзор и различни направления е решението за справяне с разкопаните улици, усложнения трафик и за сполучливото привършване на ремонтите в Пловдив.

Това съобщи претендентът за кмет на града от ГЕРБ Костадин Димитров при присъединяване си в предаването „ Офанзива ” по Нова телевизия.

Именно поради неналичието на обмисляне и опция регион „ Южен ” сега е под транспортна обсада. Ако се затвори в този момент Бетонният мост, регионът ще бъде напълно откъснат, тъй като пробивът под гарата не е подготвен, Модър-Царевец също не е подготвен, „ Даме Груев ” е затворена, бул. „ Южен ” е затворен поради Южния обходен колектор, изясни Костадин Димитров.

„ Един добър управленец намира разговор с всяко сдружение, с всеки жител. В работата ми като кмет на „ Тракия ” съм го потвърдил и образец са улиците, по които преди да асфалтираме, бяха осъществени поправки от ВиК ”, съобщи той

На въпрос на водещия Любо Огнянов за нов мост на река Марица Костадин Димитров отговори: „ Това не е просто мост, това е нова транспортна линия от автомагистрала „ Тракия ”, бърза връзка сред кварталите. Има подготвен абстрактен план, следва оповестяването на архитектурен и механически план ”.

Контрол и обмисляне са нужни –  да се пусне едната права, едвам по-късно да се затвори друга, безапелационен е Костадин Димитров – сполучливият три мандата кмет на „ Тракия ”.

Сред другите значими инфраструктурни планове той уточни продължението на бул. „ Северен ”, връзката сред „ Тракия ” и „ Южен ”, уголемение на велоалейната мрежа и други.

„ Моята стратегия е учредена на три съществени точки – грижа, визия за бъдещето и подробност ”, сподели още Костадин Димитров.

Гласувайте с № 7 в трите бюлетини на изборите на 29-ти октомври – за Костадин Димитров за кмет на „ Пловдив ”, за районни кметове и общински съветници.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР