Estée Lauder е един от най-големите конгломерати за красота в

...
Estée Lauder е един от най-големите конгломерати за красота в
Коментари Харесай

Секси, красива и много богата - наследницата на Estée Lauder

Estée Lauder е един от най-големите конгломерати за хубост в света, с пазарна стойност от близо 90 милиарда $. Есте Лаудер и брачният партньор ѝ основават известната козметична компания в Ню Йорк през 1946 година Оттогава Лаудер натрупва милиарди положение. Clinique, Tom Ford Beauty, Bobbi Brown и доста други марки през днешния ден са част от портфолиото на Estée Lauder.

Даниел Лаудер е една от правнучките на Есте Лаудер. Даниел е американска наследница, фешън дизайнер и световна персона, като прекарва целия си живот в фамилния бизнес. Тя създава бъдещи проекти, които включват въвеждане на повече продуктови категории и основаване на начин на живот марки към тях. Преди няколко месеца пусна и своята първа линия бижута.

Израстване като наследница на фирмите Estée Lauder

Уилям Лаудер, изпълнителният ръководител на Estée Lauder Companies, и брачната половинка му Карън посрещат Даниел на бял свят през 1993 година в Ню Йорк. В момента Даниел живее в Лос Анджелис. Твърди се, че родителите ѝ се развеждат през 2010 година, малко преди татко ѝ да се замеси в скандал, обвързван със клюки за загадка връзка.

Съобщава се, че бащата на Даниел Лаудер, който е ръководителят на Clinique Laboratories, дава на любовницата си по един милион $ годишно, с цел да прикрие обстоятелството, че има дете от нея, само че по-късно е оголен. Даниел израства в среда, фокусирана върху марката, като член на фамилния бизнес и се приготвя за за бъдещи лидерски функции там от дребна. Младата дизайнерка стартира да работи рано за бизнеса на прабаба си, като заема няколко позиции, с цел да натрупа опит.

Дебютът на младата фешън наследница в развлекателната промишленост

Веднъж Даниел споделя, че Есте Лаудер е мечтаела да бъде актриса. Въпреки че прабабата на Даниел в последна сметка избира пътя на предприемачеството, наследницата ѝ наподобява съумява да откри ниша в шоубизнеса. Даниел преследва задачите си, посещава Northwestern University и се дипломира. Тя прави своя актьорски дебют в Ride през 2014 година и след това взе участие в The Stanford Prison Experiment и The Charnel House. На Седмицата на модата в Ню Йорк през 2016 година Даниел дебютира и като модел. Младата фешън наследница постоянно се снима със София Ричи, която излизаше със Скот Дисик, и е другарка със супермоделите Кендъл Дженър и Карли Клос - и двете от които са посланици на Estée Lauder.

Estée Lauder са дом на нишови марки, в това число Le Labo, Kilian и Rodin Olio Lusso и Tom Ford Beauty, Clinique, Jo Malone London, MAC, La Mer и други. Даниел е в съвършена позиция да избира артикули, които дамите желаят, защото има достъп до най-голямата марка за хубост, както в професионален, по този начин и в персонален проект. Това проправя пътя на Даниел, която се стреми да наложи личното си име в стилната промишленост.

Даниел Лаудъер си основава име

През 2020 година Даниел последва фамилната си орис, като стартира своята марка грим - Акт IV. Така Estée Lauder уголемява империята си, като пуска нова сбирка, основана от правнучката на създателя на компанията.

" Act IV е идеалното комбиниране на моя опит в хубостта и моята пристрастеност към актьорството ", се споделя в изказването. Даниел също по този начин означи, че сбирката е въодушевена от опитa ѝ в Холивуд и предлага многоизмерни детайли за грим за всяка жена, с цел да добави нотка искра към нейния ден. Най-новото начинание на младата Лаудер в допълнение ускорява участието ѝ в фамозното завещание на нейната прабаба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР