Естрадният ветеран Панайот Панайотов е част от новия сезон на

...
Естрадният ветеран Панайот Панайотов е част от новия сезон на
Коментари Харесай

Поради мижав интерес: Панайот Панайотов взима 500 лева в Капките

Естрадният деец Панайот Панайотов е част от новия сезон на имитаторското шоу „ Като две капки вода “. Според източници от предаването с изключение на най-възрастен, той е и най-ниско заплатен измежду всичките си сътрудници, само че немотията го е принудила да одобри съвсем обидната оферта.

За никого не е загадка, че продуцентът Маги Халваджиян е обожател на ниските възнаграждения, от което са се оплаквали мнозина. Хора от екипа издават, че Панайот Панайотов се е спазарил да пее против 500 лв. на лайф. Така за общо 12 седмици, в които ще се подвизава на сцената на „ Капките “, той ще проработи едвам 6 хиляди лв.. Сумата е обидно ниска поради обстоятелството, че на толкоз възлиза хонорарът за 1 час пеене на куп негови сътрудници, а във фолк средите парсата е даже двойна.

Панайот обаче нямал необикновен избор, защото наскоро за него настъпили тежки финансови времена. Той няма пенсия за напреднала възраст, отпусната му от Национален осигурителен институт. Два пъти подавал документи, само че не бил утвърден заради липса на доказуем стаж. През 2021 година обаче Министерството на културата го включи в описите с наградни награди, които десетки наши естрадни величия получаваха краткотрайно. Срокът им изтече през януари тази година. Размерът на наградата на Панайот бе от по-високите – 500 лв. на месец. След като била прекъсната, артистът останал безусловно на нулата.



Ветеранът се прави на маймуна за смешни пари

Панайотов нямал и съвсем никакви участия, изключително през зимния сезон. Кариерата му буксуваше години наред, до момента в който през лятото на 2022 година не подсети за себе си, скарвайки се грубо с колежката си Кичка Бодурова. Двамата се сдърпаха поради осуетен концерт на бургазлийката, като за фиаското акцентираха разнообразни аргументи. Тогава Панайотов показа, че рециталът пропаднал заради „ мижав интерес “ и малко закупени билети. Крилатата му фраза стана шлагер в интернет и мотив даже да запише ново парче, което кръсти на нея. Гледната точка на Кичка пък бе, че Панайот ѝ изискал 272 лв. за пътни от София до Бургас, като отказал да се вози дружно с други музиканти. Искал да пътува независимо, тъй като му било под равнището да споделя превоз с други хора, само че уредникът на концерта отказал да покрие втори разход за гориво. Стигна се до замяна на обиди сред двете естрадни величия и тотално разваленото им другарство, написа " Ретро ".

По всяка възможност екипът на „ Капките “ ще се възползва да напомни за враждата на Панайотов с Бодурова на публиката, като сякаш инцидентно му се падне да я имитира от бутона на шанса. Кичка, която живее в Щатите, не е обожател на предаването и предходната година подвигна вманиачен скандал в обществените мрежи за превъплъщението на Христо Гърбов в нейния облик, което възприе като грозна подигравка и подигравка. По всяка възможност и възможното възобновление на драмата с Панайотов ще я подразни. Бодурова от дълго време е афектирана и на съгражданина си Димитър Рачков, който всеки сезон си прави смехории на неин тил, щом някой от участниците влиза в обувките ѝ. Тя би се съгласила да се включи във формата единствено в случай че бъде поканена за жури, споделят нейни близки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР