Естрадните звезди, които настояват за квоти за българска музика в

...
Естрадните звезди, които настояват за квоти за българска музика в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Лили Иванова никога не би се молила за квоти в някоя канцелария

Естрадните звезди, които упорстват за квоти за българска музика в Българска национална телевизия и БНР, са превърнати в детайл от акцията на " партия, която желае с съветски мръсни пари да изкара България от Европейски Съюз ", до момента в който ги заблуждава, че пази " българското ". Това разяснява рапърът и народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров (Ицо Хазарта) пред bTV.

Той даде образец с одобрени български музиканти - в това число Лили Иванова - чиито концерти се разпродават всеобщо и които в никакъв случай не биха си разрешили да се молят за квоти, тъй като музиката им е качествена и търсена от самата аудитория.

" Квотите във всяка една сфера са нужни за някого, който не умее да продаде по различен метод своя артикул, т.е. не реализира нужното качество и тогава разчита на квоти “, сподели Ицо Хазарта в ефира на bTV по тематиката за квотите и още веднъж затвърди позицията си, че те са „ избавителни пояси за некъдърници “.

Ицо Хазарта уличи концепцията за квотното лъчение на българска музика като „ партийно мероприятие “, а музикалните реализатори, настояващи за тях – като „ посланици на тази акция “.

„ Идеята на цялата тази акция въобще не е да се върти повече българска музика, това е едно партийно мероприятие. И обстоятелството, че към този момент трета седмица всичката Мара втасала в България, ние занимаваме хората с това някой да се демонстрира и да споделя по какъв начин той прави доста за българското и по какъв начин желае да отбрани българското “, сподели депутатът от Политическа партия.

Въвеждане на квоти за музиката в ефира на публичните медии БНР и Българска национална телевизия желаеха от „ Възраждане “.

„ Аз слушах много деликатно изпълнителите от естрадата, които бяха в комисията. Държах се и не преставам да се държа много почтително с тях, изслушвах ги – нещо, което не видях в подмяна. И се пробвах внимателно да им кажа на няколко пъти, само че те наподобява не схващат – че те са част от акцията на едни търговци, които имат всички признаци на една съветска партия, която желае с съветски мръсни пари да изкара България от Евросъюза. И те са нейни посланици в тази акция, въпросът не е дали ще пускат повече музика “, сподели Ицо Хазарта в ефира на bTV.

Според Хазарта, артистите би трябвало да бъдат знак на свободния дух, а не да бъде обвързани с страната и нейната помощ.

„ Най-голямата звезда в българската музика е Лили Иванова. Тя в никакъв случай не би си разрешила да отиде в някаква канцелария или в някаква такава заличка и да разяснява и да се моли за такова нещо. Затова и билетите за нейните концерти се разпродават месеци преди да се състоят. Мога да дам доста образец за модерна българска музика. Любо Киров също не идва на тези събирания, тъй като той доста добре знае, че същинската работа се прави в студиото и на сцената, по тази причина и неговите концерти се разпродават доста преди датата им. “

Заседанието на отрасловата комисия в Народното събрание на 13 май, отдадено на, продължи над два часа – с викове, обиди и смущаващи откровения за " свалените гащи " под игото на англосаксонския културен " окупатор ".

На съвещанието на комисията участваха Йорданка Христова, Силвия Кацарова, дует " Ритон " и Милена Славова, а от ефира на bTV през днешния ден Ицо Хазарта прикани разногласието сред тях да се води с причини, а не с нападки.

" Нека (естрадните певци) да не ме атакуват с това, че моята музика е цинична, тъй като съм склонен с това. Не рядко моите песни са такива единствено че в никакъв случай не съм ходил да се апелирам да ги въртят наложително по БНР или по националните медии ", съобщи в студиото на " Тази неделя " депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров.

И насочи рекомендация към сътрудниците си от Политическа партия „ Възраждане “:

" Новите песни на въпросните реализатори от естрадата - освен това, че старите песни са в действителност златни - могат до докарат човек до самоубийство. Препоръчвам на сътрудниците от " Възраждане " да слушат тези песни по няколко пъти ", сподели Ицо Хазарта.

А топлите връзки към партията на Костадин Костадинов, депутатът от " Продължаваме промяната " разяснява по този начин:

“Аз виждам една неистина и различавам лъжата от доста време. И знам каква е задачата на тази неистина. През последните години – може би 10 и повече, аз съм се занимавал с това да развъртвам бизнеса си, да развъртвам музиката си и съм правил единствено това. Внесъл съм стотици хиляди левове в страната под формата на налози и осигуровки. Не съм бил на заплата в някоя община. Не съм си построил къща с партийна дотация. Не съм подскачал като цветарка от партия на партия. Макар да имам на изборите 10 пъти повече гласове от водача на тази партия (Костадин Костадинов, Политическа партия „ Възраждане “), аз нямам самочувствието да приказвам от името на народа. ”, сподели Петров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР