Естрадната звезда Васил Найденов пази в банков трезор бижута с

...
Естрадната звезда Васил Найденов пази в банков трезор бижута с
Коментари Харесай

Васко Кеца къта диаманти за над 1 милион в банка

Естрадната звезда Васил Найденов пази в банков трезор бижута с диаманти и сапфири за към 1 млн. лева, дочу HotArena.

След като призна, че е изгубил спестявания за 671 744 евро във банкрутиралата КТБ, а в зората на демокрацията бе един от първите, ужилени от финансова пирамида,  Кеца е почнал да влага по-далновидно парите си - в скъпоценни камъни. 

Пръстени с едрокаратови диаманти били най-скъпите експонати в сбирката му. От своя управител и житейска половинка  Ивайло Манолов, Кеца  имал златно синджирче с Богородица и с най-твърдия и безценен камък. Най-близките другари на музиканта –  Богдана Карадочева и Стефан Димитров  му подарили гривна с кръстче и елмаз, пише Ретро.

Влечението на музиканта към изящните бижута почнало от абитуриентския му бал, когато поставил на ръката си доста остарял дворянски пръстен с камъка на живота – рубин, завещание от съветския му дядо.


„ Аз закупувам камъните за наслаждение.
 Имам един доста добър златар, във Варна е. Един от най-хубавите в страната, който ми е правил доста красиви неща като гривни и други бижута. Аз съм зодия Дева и за мен камъкът е сапфир. Но аз одобрявам диаманта, въпреки че диамантът не е тъкмо „ моят ” камък, само че е извънредно хубав. Имам пръстени и гривни с диаманти, които са изумително красиви, инкрустирани с доста диаманти. Аз доста одобрявам и оникса. И сега имам доста разнообразни предмети от оникс вкъщи. Вкъщи имам дребна масичка от оникс и голяма трапезна маса, инкрустирана с оникс. Преди да си ги купя, имах и една барокова маса от оникс.  Има едно нещо, за което през днешния ден доста скърбя.  Преди години, когато ходихме из Русия и правихме доста турнета от по 100-120 концерта за година, в златарските ателиета и бижутериите, където продаваха диаманти, имаше и доста красиви предмети от оникс - лъжици, вилици, сувенири… Изящни изработки! Много желаех да си купя, само че нали все бързаме от град в град... И по този начин стана, че не си купих, само че до ден-днешен го помня и доста скърбя за това. Така че човек, когато хареса нещо, незабавно би трябвало да си го купи, да не отсрочва ”, споделя звездата.

В Букурещ преди години си харесал извънредно красиво венецианско огледало във формата на елипса. Пак не го взел и в този момент съжалява за това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР