Естрадната звезда Силвия Кацарова избяга от студеното време в България

...
Естрадната звезда Силвия Кацарова избяга от студеното време в България
Коментари Харесай

Силвия Кацарова заживя в Парагвай

Естрадната звезда Силвия Кацарова избяга от студеното време в България на другия завършек на света. От няколко седмици насам елзетката се радва на жегата в отдалечен Парагвай. Там тя ще остане за неустановен интервал от време, а на далечното пътешестване е придружавана от своя по-млад брачен партньор Любомир.

Двамата не за пръв път посещават далечната дестинация в Южна Америка. За там те по традиция стягат куфарите при започване на всяка нова година, когато у нас е зима, а в Парагвай – лято. Кацарова и мъжът й към момента нямат личен парцел в латино страната, само че отсядат в имението на един от най-близките си другари. Оказва се, че по време на престоя им, който трае най-малко два месеца, Силвия и Любо не харчат и стотинка, тъй като всичките им разноски се посрещат от техния богат и гостолюбив хазаин.

В Парагвай те са на посетители на възрастен и състоятелен австриец, който има империя от компании в Европа и Латинска Америка. Богаташът бил притежател и на луксозна просторна парагвайска резиденция, където канел специфичните за него Силвия и Любомир всяка година да отсядат за колкото време желаят на напълно негови разходи.

Елзетката се похвали, че във вилата на техния другар на нейно разположение е цялостен отряд прислуга. Домашните помощници на предприемача я третирали като холивудска звезда – приготвяли й всевъзможни деликатеси по нейна поръчка и угаждали на всичките й прищевки с удоволствие. Силвия извънредно харесвала парагвайската кухня, най-много поради изобилието от свежи екзотични плодове, на които не можела да се насити. Тъй като и тя самата е известна с кулинарните си качества, не пропущала по време на престоя да подготви за скъпия си другар българска мусака и някои турски десерти.

Времето си в Парагвай, където температурите сега са над 33 градуса, естрадната легенда уплътнявала с релакс край басейна на ранчото и разходки из разнообразни локални забележителности. Там разполагала даже с персонален коафьор, който посещавала, с цел да оформя прическата й. 68-годишната изпълнителката на „ Топъл дъжд ” е прекалено суетна и държи външният й тип да бъде безупречен и блестящ като за театрална изява даже когато е на отмора в неофициална и другарска конюнктура.

Миналата година в Парагвай тя и с 10 години по-младият й мъж Любо бяха придружавани от дъщеря й Теди, само че тогава тя беше към момента свободна жена. От няколко месеца насам Теодора е бясно влюбена в юнак от Чехия, който се реалокира от Прага в София в името на връзката им и проектите им за женитба и деца. За Деня на влюбените те пък си подариха пътешестване в Малайзия, по време на което работили интензивно за правоприемник.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР