Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е погребан собственият

...
Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е погребан собственият
Коментари Харесай

Васко Кеца не знае къде е гробът на баща му и не му дреме

Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е заровен личният му баща Михаил и в никакъв случай не естъпвал на гроба му, споделят родственици на артиста по бащина линия. Кеца и в гибелта не може да елементарни на родителя си, че изоставил майка му и него като невръстно дете и го потърсил чак когато станал звезда.

Обичаният артист е прекъснал всякаква връзка със фамилията си по бащина линия и не желал да знае никакви детайлности за тях. Не изпитвал потребност да уважава паметта на починалия си родител.

Отдавна починалият Михаил напуща фамилията, когато Васко е на годинка. „ След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми сподели: „ Аз съм твоят татко “. Онемях. Човекът ми беше непознат, усещах се неудобно и неуместно. Не го усещах като татко, бяха ме отгледали други “, разказвал е артистът.

Заради това, че пораства без татко и че рано остава сирак поради кончината на своята майка Маргарита, тримата, които са го гледали, са вуйна му по майчина линия, баба му и дядо му. Майка му, която била надарена оперна певица, си отива от този свят от рак единствено на 42 години. След нея умира и татко му, на чието заравяне той не отива, а и до момента не знае къде тъкмо се намира безконечният му дом.

През 2016 година в предаването „ Търси се “ изпълнителят на „ Телефонна обич “ искрено показа, че след загубата на вуйна си към този момент няма живи родственици и семейство, защото не поддържа връзка с братята и сестра си от втория брак на татко си. Единият от тях – Жорж – неотдавна се споминал. За кончината му Найденов чул със забавяне от познати. Жорж бе попаднал в медийното пространство преди години, откакто стана ясно, че е бил настанен в клиника за психологично заболели, а преди този момент просел в столицата. Мъжът умрял в резултат на множеството си болести, написа " Ретро ".

Като млад работел в Киноцентъра в „ Бояна “, само че внезапно почнал да губи зрението си. Лекарите мъчно открили диагнозата му – аденом на хипофизната жлеза. Въпреки интервенциите той останал неработоспособен. После го покосил инсулт, който му докарал пареза на лявата част на тялото, и не след дълго умрял. Известният му брат не го изпратил в последния му път.

С другия си полубрат Любо и сестрата Таня Васил Найденов също не желаел никакъв контакт. Знаел, че има племенници, само че и тях не познавал персонално. Преди години в естрадната колегия имаше клюки, че роднините му са търсили неотстъпчив контакт с него, тъй като се надявали някой ден да се докопат до наследството му. Естрадният ас, който е измежду най-богатите в сектора, няма свои наследници, само че до момента не е споделял какви са желанията му и дали ще постъпи като своята колежка Лили Иванова. Тя трансферира всичките си пари, парцели и права над песни на фондация, учредена на нейно име.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР