Естрадната легенда Орлин Горанов бе засечен от папарак на „ШОУ”

...
Естрадната легенда Орлин Горанов бе засечен от папарак на „ШОУ”
Коментари Харесай

Фотобомба в "ШОУ"! Орлин Горанов спипан в крачка, отдаде се на тежки пороци

Естрадната легенда Орлин Горанов бе засечен от папарак на „ ШОУ” да разпуска в столична механа. Дуетната половинка на Кристина Димитрова интензивно се отдаваше на два огромни порока - алкохолът и цигарите. Горанов бе в компанията на негови другари, на които обаче не обръщаше прекалено много внимание, защото през по-голямата част от времето бе забил глава в смарт телефона си.

Гласовитата естрадна легенда редуваше чашите с бири със пристрастеността към тютюневите произведения, поради които трябваше да излиза на открито. Гласовитият гений от Берковица на няколко пъти прикани приятелите си да му вършат компания, до момента в който пуши, само че те го отрязаха.
Голяма е вероятността приятелите на естрадния артист да са притежатели на заведението, защото му сипваха бира непосредствено от бара. Явно дуетната половинка на Кристина Димитрова е фен на наливната бира, тъй като консумираше такава единствено от крана за хмелови питиета.

Само два дни по-късно Орлин Горанов бе специфичен посетител в шоуто " Като две капки вода ". В една от най-силните вечери от началото на предаването Константин завоюва първото място с облика точно на Орлин Горанов и емблематичната ария „ Светът е за двама “. „ Все едно видях себе си, само че по-млад и по-красив. Пя необикновено! “, разяснява огромният български артист Орлин Горанов.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР