Естрадната легенда Лили Иванова ще загуби солидна сума заради извънредното

...
Естрадната легенда Лили Иванова ще загуби солидна сума заради извънредното
Коментари Харесай

Коронавируса удари и Лили Иванова - примата губи 1 млн. лева

Естрадната легенда Лили Иванова ще загуби солидна сума поради изключителното състояние у нас. 80-годишната звезда въобще не изпадна в суматоха поради пандемията от ковид и бе под пара поради идното й турне. Лили очакваше да проработи към 1 млн. от 17 свои концерта, научи HotArena.

Турнето й стартираше от спортната зала „ Фестивална ” във Видин на 8 април, а последните два концерта бяха планувани да бъдат в зала 1 на НДК на 27 и 28 номеври.  В края на предходната година изпълнителката на „ Камино ” удари всички от музикалната колегия в земята, заработвайки към милион единствено от двата си концерта в НДК. Билетите за трите й изяви на 8, 9 и 10 декември свършиха още през лятото. Цените от 50-180 лева, които трябваше да платят искащите да я чуят, въобще не стреснаха почитателите й. Общо за двете дати бяха пуснати 9000 билета, а приходите й надхвърлили 1 млн. лева Вечната Амбър очаквала да повтори и задмине триумфа си. Тя предостатъчно потривала ръце по какъв начин и тази година банковите й сметки ще набъбнат най-малко с още един милион. Докато останалите й сътрудници паникьосани от пандемията отменяха участията си, Лили бе подготвена макар рисковата си възраст, да направи гастрола си из страната.

Напук на упованията, че естрадният динозавър ще се барикарира в мансардата си на „ Оборищие ” 33, Иванова интензивно репетираше за мегатурнето. Няколко месеца тя бе под пара поради идните си изяви из цялата страна. Лили разгласи, че е в подготвеност да отсрочи турнето си, в случай че се окаже, че то ще е опасност за здравето на феновете й. Както е известно, те не са в първа младост. Eдинствено изключителните ограничения и рестриктивните мерки за събиране на огромни групи от хора на едно място, принудили Лили да замрази турнето си из страната.

На 16 март тя разгласява в обществените мрежи изказване, че анулира всички концерти за по-късни дати. Певицата посочи, че билетите важат без презаверка. Първоначалните дати за концертите в „ Лебед ” в Панчарево на 15 юли и идващите в Пловдив, Варна, Плевен, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Благоевград, както и двата концерта в НДК оставали непроменени. Лили, която е дипломирана здравна сестра, била уверена, че до юни пандемията ще утихне и ще може да направи най-малко част от плануваните си концерти, написа " Уикенд ".

„ Желая ви доста здраве и доста сили в това тежко за всички тестване!  Бъдете виновни и спазвайте рестриктивните мерки и рекомендациите на управляващите! ”, прикани естрадната легенда. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР