Естрадната легенда Лили Иванова може да има чепат характер, но

...
Естрадната легенда Лили Иванова може да има чепат характер, но
Коментари Харесай

Лили заключи сестра си

Естрадната легенда Лили Иванова може да има мъчен темперамент, само че е грижовна родственик. 81-годишната певица, която е някогашна здравна сестра, трепери по-голямата й сестра Магда да не се болести с подлия Ковид-19. Заради напредналата й възраст и многочислените болежки, които я измъчвали и са рискови при възможна зараза, Лили й забранила да напуща дома си.

Радмила, дъщерята на кака й пазарувала, а Магда живеела безусловно като пандизчия в дребната си гарсониера в кв. „ Банишора ”. 85-годишната кака на Лили излизала да подиша чист въздух единствено на терасата си. Магда, която била с по-труден темперамент даже от фамозната си сестра, чинно изпълнявала заръките на певицата. Възрастната жена не страдала доста от възбраната, защото така и така не излизала доста на открито и контактувала единствено с малко на брой от съседите си.

През последните години Магда мъчно се придвижва, откакто едвам оцеля като по знамение при злополука, описват съседите й. Старицата тогава била в цветущо здраве, само че била прекомерно разсеяна. Магда излязла да пазари след следобедната си сънливост и тръгнала да пресича пътното платно до блока, без да се огледа. За зла неволя наоколо паркирал микробус тръгнал на заден ход и не забелязал дребничката пенсионерка. Блъснал я, а от мощния удар Магда се претърколила на земята. Пенсионерката имала неприятно строшаване на бедрото и поради напредналото й ЕГН и бавното възобновяване взели решението да създадат интервенция и да й слагат титаниев гвоздей. Лили обилно развързала кесията си и платила 2300 лева за скъпоструващите консумативи по интервенцията. Известно време Магда се залежала у дома и не излизала на открито. Наложило се да й вземат инвалидна количка.

Каката на естрадния динозавър обаче показала корав темперамент, какъвто имала и Лили. В продължение на година Магда се придвижвала едва-едва, накуцвайки с бастун, само че излизала на къси разходки. Сега даже и те й били неразрешени, защото Лили я наплашила, че на нейната възраст възможна болест с вируса може да се окаже съдбовна, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР