Естрадната легенда Грета Ганчева отпразнува рождения си ден с дебютния

...
Естрадната легенда Грета Ганчева отпразнува рождения си ден с дебютния
Коментари Харесай

Грета Ганчева празнува поскъпването си с албум на Валентин Велчев

Естрадната легенда Грета Ганчева отпразнува рождения си ден с дебютния албум на Валентин Велчев " Аз съм Валентин ". Дискът е специфичен за нея, защото взе участие в него като създател на трансформиралата се в Химн на Северозапада ария " От Враца до Дунава ". " Първият ми подарък за рождения ден беше прелестен албум на едно надарено дете Валентин Велчев, който се обрисува да стане любим на българската аудитория и освен, тъй като пее моята ария " От Враца до Дунава ", само че и тъй като с обич продължава традицията на българската ария. Благодаря ти, Вале! Успех ", показа певицата.

Празникът в фамилията на Грета Ганчева е двоен, защото имен ден чества обичания й внук Вовката. Той е споделен с обичаните им съседи в морската й вила на Свети Влас - Вержи, Боби, Мими, Олег, Ани, Тони, Мариана и звездата на ФК " Литекс " Стефан Юруков. " Тегля чертата и си споделям: не скърбя за нищо, не мога да върна хубавото време, само че нали съм го изживяла. Цял живот работя и до края си ще остана венчана за сцената " – това е равносметката на звездата в навечерието на кръглата й юбилейна годишнина.

Албумът на Валентин Велчев " Аз съм Валентин " е измежду най-търсените заглавия в мрежата на разпространителите от " Орфей мюзик ". Компактдискът може да се поръча от уеб страницата им, а в цифрова версия може да се откри във всички платформи като Apple music, Spotify, YouTube, Tidal, Deezer и други.

Следващата седмица, на 20 юли, носителят на премията " Певец на годината 2021 " за дебют ще показа част от песните в първия си албум на празничния концерт на Столична община – регион Илинден " Заедно на Илинден ". Програмата е отдадена на 34 година регион Илинден и 119 година от Илинденско-Преображенското въстание. Шоуто стартира в 18,20 ч на откритата лятна сцена в парк Света Троица – София.

Чуйте албума тук:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР