Естрадната икона Георги Христов отдъхва в момента от националното си

...
Естрадната икона Георги Христов отдъхва в момента от националното си
Коментари Харесай

Георги Христов пак се събра с корумпирания съдия

Естрадната икона Георги Христов отдъхва сега от националното си турне с другари в Гърция и в същото време се готви за огромния си концерт наесен в НДК. Изпълнителят на " Черно и бяло " обаче е претърпял съкровен катарзис - той се е срещнал в Южната ни съседа с дългогодишния си другар Йордан Раденков - някогашен арбитър в Агенцията по вписванията, който през 2017 година бе задържан с рушвет, и двамата са възобновили връзките си, прекратени трагично преди години.

Георги и Йордан повече от десетилетие бяха подозрително близки, само че преди 3-4 години се разделиха със скандал. Според осведомени основател на раздялата през 2018 година бил Раденков, който след 10-годишна връзка се умотил от непрекъснатите експлоадирания на Христов и скандалджийския му манталитет. Шушука се даже, че Жоро не се свенял да употребява и юмруците си в фамилни кавги, изключително в случай че е на градус.

Раденков бе махленски в корупция и пране на пари в величествен скандал преди петилетка. По време на акция на ГДБОП той бе хванат с рушвет от 4000 лв., по-късно по време на обиск в тузарския му апартамент на столичната улица „ Патриарх Евтимий” ченгетата се натъкнаха на още 35 хилядарки, скрити в плик. Йордан прекара няколко седмици в ареста, само че по-късно получи свободата си против 8000 лв. парична гаранция. Делото за рушвет и пране на пари по този начин и не започва.
Скандалната двойка прегръща приятелката си Нели Рангелова
Нещо повече - Йордан води дело във връзка ареста си в Европейския съд за правата на индивида и по всяка възможност освен няма да се озове зад решетките, само че и данъкоплатецът ще му цака тлъсто обжезщетение.

Сега двамата мъже още веднъж се радват на близостта си, въпреки да не бързат да подхващат някакви безапелационни стъпки. Поне ще си изкарат лятото в щури купони до дребните часове на нощта, както са привикнали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР