Естонският енергиен концерн Eesti Gaas планира да започне работа на

...
Естонският енергиен концерн Eesti Gaas планира да започне работа на
Коментари Харесай

Естонският енергиен концерн Eesti Gaas планира експанзия на латвийския пазар

Естонският енергиен тръст Eesti Gaas възнамерява да стартира работа на латвийския пазар на природен газ на дребно, и да заеме забележителен дял от него, се споделя в прессъобщение на компанията.

„ В Естония природният газ се употребява от 100 000 семейства, а в Латвия от към 400 000. Ние продаваме газ на латвийски компании към този момент пет години и в този момент желаеме да участваме в отварящия се вътрешен пазар. Можем да предложим на купувачите по-добра цена и надеждни доставки, тъй като ние купуваме газ в огромни количества непосредствено от западни производители “, сподели Маргус Каасик посредством пресслужбата на борда на шефовете на Eesti Gaas.

„ Днес 70% от нашите продажби са на задгранични пазари и тази цифра се усилва всеки ден. Успешната агресия ни разреши да прераснем в най-голямата енергийна компания с частен капитал в балтийско-финландския район. В допълнение към газа, ние ще не престават да се развиват и оферират други енергийни артикули - Eesti Gaas към този момент не е единствено " естонски " и надалеч не е единствено " газ ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР