Естония смята, че е необходимо в следващия пакет от санкции

...
Естония смята, че е необходимо в следващия пакет от санкции
Коментари Харесай

Естония предложи да се забрани влизането на руснаци в ЕС

Естония счита, че е належащо в идващия пакет от наказания да се включи възбрана за съветските жители да получават визи за влизане в Европейския съюз, съобщи министърът на външните работи на страната Урмас Рейнсалу.

Според него, представен от Bloomberg, самодейността ще даде отговор на съветската инвазия в Украйна " посредством спомагателни наказания <...> и усилване на изолацията на Русия ". По време на визитата си в Киев външният министър на Естония съобщи, че към идващия пакет от наказания би трябвало да бъде добавена мярка като възбрана за издаване на входни визи за съветски жители в целия Европейски Съюз.

По-рано той означи, че на срещата на външните министри на Европейски Съюз, планувана за август в Прага, ще показа концепцията за въвеждане на ограничавания за пътешестване на руснаците в общността на територията на целия Европейски Съюз. Рейнсалу също по този начин посочи, че естонските управляващи обмислят въвеждането на предписание, което да задължава съветските жители, влизащи в републиката, да заявяват на границата позицията си за войната в Украйна. Този принцип се предлага да се ползва и за приемане на естонско поданство посредством натурализация, сподели той. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР