Естествено, че за оставката ми не може да става и

...
Естествено, че за оставката ми не може да става и
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Тези на площадите са български вариант на червените кхмери

Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската гражданска война имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е склонен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вид на алените кхмери. Това е нещо като съживен 9-ти септември. Хвърлят яйца, тъй като нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката ненавист.
Това съобщи пред Нова водача на НФСБ Валери Симеонов. Той разяснява желаната оставка на ръководителя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото й изявление в Лом по отношение на протестиращите, които употребявали метрото.

„ Тя е извънредно сериозен политик и човек. Също и извънредно обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, изключително при стойностните политици. Това е партийно заседание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички жители, то е издигнато с нашите пари. С тези думи желая да изразя поддръжката си към нея”, сподели Симеонов.

" И сега съм уверен, че е имало връзки на високо равнище сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че те са скъсани към този момент ", сподели още той и изясни, че те са били прекъснати още от началото на митингите.

Според Симеонов президентът Радев е " постоянно ядосаното дете, което тропа с крайници ".

" Мисля, че това е несъстоятелна концепция – за 6 месеца от кое място ще намериш специалисти, които да са навлезли толкоз добре, че да продължим без сътресения”, изясни Симеонов във връзка настояванията за експертен кабинет.

Според него за идващите избори машинно гласоподаване няма да може да има - поради пандемията, която е забавила всевъзможни периоди и поръчки за машини. По думите му има доста по-сериозни операции освен това гласоподаване, тъй като имало повече благоприятни условия - да вземем за пример кой написа софтуера.

Лидерът на НФСБ разгласи, че е писал сигнал до здравния министър, тъй като депутатите от Българска социалистическа партия не носят маски в Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР