Естебан Окон, настоящият резервен пилот в Мерцедес, ще бъде новият

...
Естебан Окон, настоящият резервен пилот в Мерцедес, ще бъде новият
Коментари Харесай

Розберг отписа шансовете на Ботас в Мерцедес

Естебан Окон, актуалният авариен водач в Мерцедес, ще бъде новият сътрудник на Люис Хамилтън през идващия сезон. Това съобщи някогашният играч на отбора и международен първенец за 2016 година Нико Розберг.

Ботас стартира акция 2019 с обещания, че ще промени статуквото в тима и ще насочи по-сериозно предизвикателство към своя съотборник. На този стадий скандинавецът не съумява да извърши заканата си, като последната му победа датира от Гран При на Азербайджан през април.

Наскоро шефът на Мерцедес Тото Волф призна, че през идващия сезон тимът ще би трябвало да вземе значимо решение дали да продължи да залага на Ботас или да даде късмет на Окон. За Розберг подозрение по този въпрос няма. Колкото до самия Окон, той съобщи: „ Ще забележим какво ще се случи. Ще имам повече отговори след Будапеща. Ясно е, че скоро ще пристигна отмора, в която телефонът ми ще прегрее.”

„ Това, на което се надявам, е да намеря конкурентна кола. Мечтата ми е да спечелвам трофеи и надпревари, по тази причина желая да се върна допустимо най-бързо”, добави французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР