Esports или т.нар. “електронни спортове” са едно от вълнуващите нововъведения

...
Esports или т.нар. “електронни спортове” са едно от вълнуващите нововъведения
Коментари Харесай

Има ли рецепта за успешни залози за електронни спортове?

Esports или така наречен “електронни спортове” са едно от вълнуващите нововъведения в света на спортните залози. Те съставляват дисциплинираност, при която ние вършим своите предвиждания върху срещи, чиято платформа са видео игрите.
До един миг геймингът бе просто занимание, което децата и младежите по целия свят практикуваха в свободното си време. Днес обаче нещата надалеч не стоят по този метод. Видео игрите се трансфораха в промишленост, която по данни от 2021 година, доближава стойност от към 200 милиарда $. Бе въпрос на време видео игрите да се трансфорат и в спорт, при който най-хубавите тимове и играчи в света се изправят един против различен. Това даде начало на eSports - електронните спортове.
Водещите
хазартни оператори в България, измежду които WINBET, към този момент ни оферират опция да включим в нашите проекти по отношение на правенето на спортни залози. Може да се каже, че това към този момент е спорт като всеки различен. Ето и някои от видовете предвиждания, които можем да създадем:

Краен победител в срещата
Безспорно най-класическият тип предугаждане, когато приказваме за
залози. Това е допустимо най-базовата прогноза, налична при другите бетинг оператори. Тук можете да предвидите кой от двата тима (или играчи) ще реализира победа в съответния конфликт. Подходяща алтернатива е, в случай че сте уверени, че в тази ситуация събитието ще приключи в интерес на единия от двата съперника.

Победител в шампионата
Спадайки към графата “дългосрочни залози”, тази опция ви разрешава да прогнозирате кой ще завоюва целия шампионат още преди той да е стартирал. Разбира се, огромните любимци ще имат по-малки коефициенти, само че в случай че усещате възможна изненада, тук е моментът да се възползвате от интуицията си.

Точен резултат
Подобно на футбола, да вземем за пример, при eSports също можете да заложите на прецизен резултат в WINBET. Това значи, че вие предвиждате не просто кой ще завоюва дадена среща, само че и с какъв съответен резултат ще се случи това. Както евентуално се досещате, това е много по-трудно, само че за сметка на това и коефициентите са възнаграждаващи по-високия риск.

Представяне на съответен играч
Този вид
залози са годни за игрите, където се играе отборно. Тук можете да се фокусирате върху избран състезател от даден тим и да се опитате да предвидите по какъв начин ще се показа той в идната среща. Ако играта е вид шутър, да кажем, бихте могли да прогнозирате какъв брой “убийства” ще запише съответният играч.

MVP (Най-полезен играч)
Това предугаждане е сходно на предходното, само че не чак толкоз сложно. Тук просто би трябвало да прогнозирате кой ще бъде най-хубавият и потребен състезател в дадена борба. Не всички видео игри оферират сходен вид
залог, само че при някои е налично като алтернатива.

Победител в първа карта
Говорейки за електронни спортове, един от най-популярните
залози е кой ще завоюва първата карта. Тук можете да погледнете към статистиката и да видите кои тимове обичайно стартират по-силно своите мачове. Така можете да си извършите скъпи заключения за този вид предугаждане и да постигнете триумф.

Под/Над
Под/Над (Over/Under) е същинска класика, когато приказваме за спортни
залози. Надали се учудвате, че този вид залози е разполагаем и при eSports. Ако това е обичаният ви вид предугаждане, можете да бъдете спокойни - при електронните спортове той също е разполагаем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР