Еспаньол може да отнесе сериозна санкцията за нахлуването на феновете

...
Еспаньол може да отнесе сериозна санкцията за нахлуването на феновете
Коментари Харесай

Сериозна санкция грози Еспаньол заради гневните им фенове

Еспаньол може да отнесе сериозна глобата за нахлуването на почитателите на отбора на терена по време на празненствата на Барселона, който публично стана първенец в Ла Лига. Привържениците на " папагалчетата " подгониха играчите на " блаугранас ", които се скриха в тунела, с цел да бъдат избегнат последващите по-лоши последици. Еспаньол ще отнесе санкция сред 18 и 90 хиляди евро и ще би трябвало да играе пред закрити врата от един мач до един сезон, съгласно дисциплинарния устав в Испания.

От федерална позиция би трябвало да вземем за отпратка член 15 от Дисциплинарния кодекс по отношение на отговорността на клубовете и където се споделя, че " Когато по време на мач се наруши редът, физическата цялост на съдиите, играчите, треньори или хора като цяло, породени са материални вреди или пострадвания, на терена са нахлули почитатели, излагат се знаци или се изричат ​​насилствени, расистки, ксенофобски или нетолерантни викания или обиди, или в случай че естественото развиване на мача е известно нарушено, уредникът клубът ще понесе отговорност, в случай че не потвърди усърдно съблюдаване на отговорностите си и приемането на превантивните ограничения, изисквани от спортното законодателство, за отбягване на сходни събития или намаляване на тежестта им. Организаторът на срещата също ще носи отговорност, когато тези събития зародят вследствие на работата на службите за сигурност по аргументи, дължащи се на това ".

Факторите, които се взимат в поради по отношение на следствията за клуба са: въздействието на случаите върху естественото развиване на играта; съществуването или отсъствието на предходни записи; по-големия или по-малкия брой на участващите хора; и като цяло всички останали, които дисциплинарният орган рационално смята, квалифицирайки в допълнение по характерен метод като определящи фактори за съвестност, пасивното или повърхностно отношение на клуба-организатор или неговата липса на експедитивност да разпознава и даде на способния орган основните лица на случаите.

Сега всичко зависи от дисциплинарната комисия към " RFEF ". Ако се смята за доста съществено, като се има поради по какъв начин се е случило и че е заплашило целостта на играчите на Барса, Еспаньол е изложен на икономическа глоба от 18 001 до 90 000 евро в допълнение към цялостното затваряне на спортния обект за интервал от една един до един сезон.
 Гави няма да напуща Барса, желае още доста трофеи и купи
Гави няма да напуща Барса, желае още доста трофеи и купи

Това съобщи той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР