Есмер Омерова, която стана първата жена, успяла да отведе Благой

...
Есмер Омерова, която стана първата жена, успяла да отведе Благой
Коментари Харесай

Първата жена на Джизъса роди дете от престъпник

Есмер Омерова, която стана първата жена, съумяла да води Благой Георгиев до олтара, към този момент е майка на втори наследник.

Но дотук свършват положителните вести за татарката, която е учител на танго и лайф коуч. Самата Омерова изясни на своите почитатели, че е напуснала таткото на втория си наследник, откакто схванала, че той е аферист и шарлатанин, който има мрачно минало.

Тя си тръгнала навръх рождения си ден, когато към този момент била в третия месец. Омерова по този начин и не сподели бащата нито един път в обществените мрежи, в този момент отново не загатна даже името му, написа " Хотнюз ".

 undefined

 undefined

Нещо повече-тя била предадена и от някогашната си най-хубава другарка, която живеела с нея и даже носила облеклата й, само че се пробвала да открадне концепцията й за курсове по самоусъвършенстване.

Есмер обаче срещнала поддръжка от фамилията си, макар че не била виждала брат си цяла година. Днес обаче тя твърди, че е оставила всичко неприятно зад тила си и няма самообладание още веднъж да стартира да танцува. Явно самотната майка няма триумф с мъжете, тъй като до момента всички й връзки приключваха с неуспех.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР