Ескцентричният президент на ФКСБ Джиджи Бекали официално обяви, че води

...
Ескцентричният президент на ФКСБ Джиджи Бекали официално обяви, че води
Коментари Харесай

Сигнал за Левски: ФКСБ води преговори за продажба на нападател

Ескцентричният президент на ФКСБ Джиджи Бекали публично разгласи, че води договаряния за продажбата на собствен нападател. "Най-горещото " име за овакантяване на румънски клуб е Харлем Гноере. Французинът, чийто прякор е Бизона, има контракт до лятото с отбора от Букурещ, а Бекали би желал да го остави да си тръгне през зимата, с цел да получи най-малко малко пари за услугите му.

Бизнесменът подчертава, че договарянията са налице, а огромен интерес, съгласно румънските медии, има от родния Левски София. Ако успее да продаде Гноере, притежателят на ФКСБ съобщи, че ще вземе негов заместител незабавно.

„ Ще забележим кой ще вземем въз основа на това кого ще продадем. Става въпрос за продажба на състезател, само че няма да разясня кой е. Само ще кажа, че е нападател. Гноере?”, приключи смеейки се Бекали.

Според румънските медии, напълно неотдавна в офисите на ФКСБ е пристигнала оферта от половин милион евро за играча, чийто е с оставащ контракт за шест месеца, само че румънецът я е отклонил, считайки я за прекомерно слаба. Предложението е пристигнало от арабски клуб, само че е било отказано, откакто съгласно Бекали си коства той да си отиде без пари, с цел да спомогне на тима за купата, от едвам получи „ такава дребна сума”, съгласно самия него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР