Есил Дюран сподели своя режим на хранене за отслабване и

...
Есил Дюран сподели своя режим на хранене за отслабване и
Коментари Харесай

Есил Дюран: Ям това всяка сутрин и така пазя килограмите си!

Есил Дюран показа своя режим на хранене за намаляване и изключително „ чудната “ примес, която приема всеки ден от много време насам!

Певицата Есил Дюран разкри режима си на хранене и потребната примес, която сама си подготвя и приема всеки ден – освен за намаляване, само че и за здраве. Рецептата тя дала и на своята най-хубава другарка, която за разлика от нея, имала да смъква повече килограми.

Само месец и половина по-късно резултатът бил 12 кг надолу.

„ Лично го изпитвам върху тялото си и по тази причина настоявам, че това „ знамение “ е най-хубавото и ефикасното, което съм взимала.

Заковах 50 кг, а се усещам по-жизнена и здрава от преди. Може би някои дами ще ме обвинят, че пресилвам, само че специалността ми постанова постоянно да се преценявам по какъв начин наподобявам “, споделя певицата.

Певицата Есил Дюран показа своята лечебна примес за намаляване:
Това, което тя почнала да хапва всяка заран, е настърган джинджифил, разбъркан с лимон и мед. За изработката на сместа са нужни към 120 грама корен от джинджифил, който се настъргва, два лимона, които се почистват от семките и се смилат в блендер дружно с джинджифила, както и 250 грама мед.

Сместа се бърка чевръсто с дървена лъжица, до момента в който медът се стопи изцяло. След това консистенцията се поставя в стъклен и добре затварящ се съд, и се употребява всяка заран вместо закуска. Достатъчни са по една-две лъжици.

„ Когато започнеш деня с този балсам, мазнините от тялото се изгарят в действителност бързо, тъй като той способства за естественото им премахване от организма. Стана толкоз ненадейно и обикновено, че в действителност се учудих, написа lekuvai.bg. Добре, аз съм слаба, споделих си. Но откакто и приятелката ми съумя с отслабването, никой не може да ме разубеди в качествата на тези вълшебни естествени блага “, твърди изпълнителката.

Освен тази примес, Есил Дюран признава, че приема и водорасли на таблетки, както и че пробва да се храни, колкото е допустимо по-здравословно като заобикаля всички нездравословни и най-много бели храни.

Освен за намаляване обаче, тази примес с трите съставки, е същинска панацея за здравето и невероятното усилване на имунната система.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР