Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на

...
Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на
Коментари Харесай

ПЪЛНИЯТ месечен хороскоп за Лъв: Промяна във финансите и неочаквано пътуване

Есента стартира с назадничав Меркурий, ретроградна Венера и превръщане на Юпитер в ретроградно придвижване. Това ще донесе на всички нас промени и ще ни подтикне да преосмислим живота си.

При вас, Лъвове, главният фокус на месеца ще бъде обвързван с вашите финанси и самочувствие. В допълнение към ретроградния Меркурий в този дом, който ще ви подтикне да преосмислите съответните сфери в живота си, Слънцето носи повишение на вашето самочувствие. Може също по този начин да имате нарастване в заплатата или като цяло финансите ви да процъфтяват.

Ретрограден Юпитер на 4 септември ще бъде в знака на финансите, Телец, което ще тласне всеки от нас да преразгледа своето финансово положение, разноски и спестявания и да обърне внимание на фамилния капитал. До края на годината Юпитер ще ви върне към остарели финансови вложения, направени през 2011-2012 година Например, в случай че имате неподвижен парцел от тези години, може да започнете да го давате чартърен или да помислите за рефинансиране на заем или ипотека. От друга страна, може би през тези години сте създали първата покупка на апартамент и в този момент желаете още веднъж да инвестирате в жилище, само че с цел да го извършите, ще би трябвало да продадете някакъв различен остарял парцел.

При вас, Лъвове, Юпитер ще бъде в дома на статуса, кариерата и задачите в живота. Най-голямата планета в галактиката ще се движи напред-назад по върха на вашия хороскоп, който е главният център на наталната карта. Това значи, че ще преразгледате посоката на живота си. Започвате да гледате на себе си по нов метод и не желаете повече да се задоволявате с дребното.

Септември ще е последният относително спокоен месец от годината, преди да се отвори Коридорът на затъмненията през октомври и да преживеем пълнолунието в Скорпион през ноември. Енергията на Коридора може да се усети един месец преди старта му, по тази причина от 15 септември, новолунието в Дева, наблюдавайте деликатно събитията в живота ви.

При вас, Лъвове, в живота ви може да се появи нов източник на приходи. Най-вероятно някогашен управител или клиент може да пристигна при вас и да ви помоли да свършите някаква работа още веднъж. Също по този начин е допустимо да започнете да се храните по нов по-здравословен за вас метод.

На 29 септември ще има мощно пълнолуние в знака Овен, което ще се отрази на вашия бранш на разширение на мирогледа. Пълнолунието ще направи и тригон със Слънцето, което значи, че Вселената ще ви даде мощен поток от сила, с цел да продължите напред. Популярността ви може ненадейно да нарасне, да се запишете ненадейно за някакво образование или да отидете на екскурзия. Поне едно от тези събития доста ще разшири разбирането ви за света и ще си изясните накъде желаете да поемете. Освен това, в живота ви може да се появи човек, който ненадейно да натисне някакъв бутон в душата ви и да промени живота ви вечно към по-добро. Марс във Везни от своя страна приказва за пробив в връзките с обичаните хора, пътешестване или майсторски клас, които ще ви оказват помощ в житейското ви развиване.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР