Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на

...
Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на
Коментари Харесай

ПЪЛНИЯТ месечен хороскоп за Рак: Промяна в кариерата и отношенията с роднините

Есента стартира с назадничав Меркурий, ретроградна Венера и превръщане на Юпитер в ретроградно придвижване. Това ще донесе на всички нас промени и ще ни подтикне да преосмислим живота си.

През целия септември Слънцето се движи през вашия дом, обвързван с роднините, а волевият и прочувствен Марс минава през дома на фамилията и жилището. Когато двете ян планети са в домовете на фамилията, става явно, че нещата, които се случват във вашия дом, ще излязат на напред във времето. Първо, вие още веднъж ще намерите общ език с роднините си, може да им отидете на посетители или те да ви посетят, и второ, вкъщи може да имате спор с мъжка фигура, която ще се опита да прокара своите ползи. Възможно е също да има промени в дома заради ремонт.

Ретрограден Юпитер на 4 септември ще бъде в знака на финансите, Телец, което ще тласне всеки от нас да преразгледа своето финансово положение, разноски и спестявания и да обърне внимание на фамилния капитал. До края на годината Юпитер ще ви върне към остарели финансови вложения, направени през 2011-2012 година Например, в случай че имате неподвижен парцел от тези години, може да започнете да го давате чартърен или да помислите за рефинансиране на заем или ипотека. От друга страна, може би през тези години сте създали първата покупка на апартамент и в този момент желаете още веднъж да инвестирате в жилище, само че с цел да го извършите, ще би трябвало да продадете някакъв различен остарял парцел.

При вас, Раци, Юпитер ще бъде в дома на приятелите и проектите за бъдещето, което значи, че може да преосмислите връзките в някакъв кръг от хора, да започнете да се държите по различен метод в работата или да се свържете със остарял другар. Може също по този начин да преосмислите защо харчите пари и да започнете да спестявате за нещо ново.

Септември ще е последният относително спокоен месец от годината, преди да се отвори Коридорът на затъмненията през октомври и да преживеем пълнолунието в Скорпион през ноември. Енергията на Коридора може да се усети един месец преди старта му, по тази причина от 15 септември, новолунието в Дева, наблюдавайте деликатно събитията в живота ви.
За вас Раци, през този ден най-вероятно ще имате значим диалог с някой от вашите родственици.

На 29 септември има мощно пълнолуние в знака Овен, което ще се отрази на вашия дом на обществен статус и цел в живота. Еха! Това събитие несъмнено може изцяло да пренапише живота ви, тъй като в небето ще се образува огромен квадрат, който ще обхване съществени точки от наталната карта. Може да почувствате, че сте на кръстопът и в този момент животът ви води в нов свят. В този ден можете да решите да напуснете, да се разведете, да измененията мястото си на живеене или даже да продадете остарелия си апартамент. Също по този начин Марс е във вашия дом на недвижимите парцели и фамилията, което значи, че ще има смяна в жилището ви, която радикално ще промени цялата ви орис. Може да получите позволение за престояване в друга страна или пък да решите да купите земя и по-късно да започнете да я обработвате.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР